Nakonec jsem si ho tedy taky poridil.... rptoze jsem opravdu nenasel za ty penize nic lepsiho..... ale popravde ikdyz jsem laik....ten obraz mi pripada taky maznutej

Muj predeslej FSC P19-2 mel obraz jako britvu (ted si budete rikat proc jsem ho menil....ale proste uz jsem chtel neco vetsiho).....asi to bude rozdil ve velikostech tech pixelu a o zvyku..... ale ikonky jsou napr. vedle startu neostre, pismenka u ikonek jsou i po vypnuti cleratype na standardni s jakymsi stinem, ale to uz psali i v recenzich....

Polohovatelnost je SUPER ale zrovna muj kousek ma vadu a to ze ho nemuzu dat do absolutni roviny.... nejdrive me padal doleva az o 5mm pak jsem ho "brutalni" rozkolibanim do stran prinutil snizit rozdil alepson o 2mm..... to uz neni tak videt

Jen bych chtel prosim poradit, mam se snazit o "rucni" kalibraci pres menu monitoru nebo pres toho pruvodce v nvidia? Nikdy jsem toto nejak zvlaste neresil... ale tenhle ma teda asi brutalne rozhozene barvy... nejvice to jde videt u cervene. Pokud aplikuji ten icc profil jak od vyrobce nebo ten tu jiz nekolikrat udavany, tak jsem nejak nic a to vubec nic nezpozoroval..... zebych delal neco spatne?