Jde to, ale je to jen slušnější znouzectnost a tady pro zajímavost, nic víc ... Díky svojí lenosti jsem přišel zbytečně o dobré fotky, jindy často tahám stativ a ani ho nerozbalím, ale tak to už v životě chodí ...

shelll: ono to není ze stoje v pozoru z ruky, první je se zapřením gripu v úhlu o šutr, druhá z leže. Ale v obou případech jsem musel celou dobu držet foťák v obou rukách a to je to nejhorší. Skoro všechno jsem fotil přes live-view, už dávno jsem zapomněl, jak moc to může v kombinaci s otočným displejem ulehčit takovouhle práci.

MC: jj, sice těch 44 mm eq. už není tak málo, ale na tele to je rozhodně horší a navíc o to, že jde ta sestava spolehlivě přes 3 kila a to je dost i pro mě ...

btw: když se bavíme o praxi, tak musím říct, že E-3 se skutečně velmi dobře ovládá v rukavicích. Používám fotorukavice od Lowepro, které jsou dobré, ale pro delší focení tak do těch -5C, už tak to ale není s tím promrzlým kovem ideální. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte praktickou zkušenost s nějakými teplejšími, se kterými se dá zároveň rozumně ovládat foťák?