Momentálně mám tento chladič na E6750, do vánoc jsem měl jeho předchozí verzi F na X2 4200+ sct.939. Postřehy: nová Noctua lépe chladí víceméně jen díky novému 120mm ventilátoru (aspoň mě to tak přijde). Oproti staršímu bratříčkovi (sestřičce) vypadá tak nějak levněji, abych řekl pravdu tak se mi ty měděné heatpipes a základna líbily více než v tomto poniklovaném stavu. Zpracování výborné, chladí taky dobře, provozuju ho přes regulátor na 1000 otáčkách.
OT: teď nevím jestli jsem to psal tady, ale Noctua mi přirostla k srdci svým postojem k zákazníkům - řešil jsem ve Zlíně reklamaci jejich 800otáčkového 120 ventilátoru, kterému prostě nešly regulovat otáčky. Prodejce se vymlouval že je to normální atd., tak jsem napsal e-mail na vedení Noctuy do Rakous s tím, ať mi toto potvrdí anebo vyvrátí. No vyvrátili mi to (samo že fan MUSÍ jít regulovat) a na závěr napsali, že pokud mám problém s prodejcem, tak ať jim fan pošlu a oni mi ho ZCELA ZDARMA vymění a zašlou do ČR. Tomu se říká přístup...