Výsledky 1 až 25 z 42

Téma: Vysvetleni LOCKu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    362

Standardní Re: Vysvetleni LOCKu

Když už se tu o mě mluví, tak se s dovolením taky vyjádřím. Už to napsal Zdenek, ale náhodou jsem na tento thread narazil - rozhodně to nebylo zamknuto na "moje písknutí" , veškerá moje aktivita ve věci daného threadu je skutečně onen jeden jediný post, který jsem tam napsal. Rozhodně jsem nekontaktoval ohledně locku ani Zdenka, ani jiného moda Šlo o pouhou shodu náhod

Ale doufám, že je to už ke spokojenosti vyřešeno
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní Re: Vysvetleni LOCKu

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Když už se tu o mě mluví, tak se s dovolením taky vyjádřím. Už to napsal Zdenek, ale náhodou jsem na tento thread narazil - rozhodně to nebylo zamknuto na "moje písknutí" , veškerá moje aktivita ve věci daného threadu je skutečně onen jeden jediný post, který jsem tam napsal. Rozhodně jsem nekontaktoval ohledně locku ani Zdenka, ani jiného moda Šlo o pouhou shodu náhod

Ale doufám, že je to už ke spokojenosti vyřešeno
    Jj. Zde se to vyřešilo, ale v tom konkrétním threadu to nebylo zrovna košér. Zdeněk to ovšem perfektně dořešil a myslím, že to je jedině přínos pro budoucnost této sekce. Moc dobře vím, že moderování sekce (navíc na fóru s takovou návštěvností, jaké se těší naše fórum) není žádný med a nikdy není daleko k chybě. Omluvou mu jest, že danou sekci moderuje relativně krátce, tudíž sbírá zkušenosti a do budoucna bude jistě velice přínosná jeho práce věnovaná fóru.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    Na žádost Honzy doplněno - doufám k úplné spokojenosti všech. Pěkné svátky
    Koukal jsem na to a už jsem ti děkoval jednou přes hodnocení, ale udělám to ještě jednou veřejně. Děkuji Ti za dosavadní přínos fóru, který byl ovlivněn tvoji občas nelehkou prací. Je to někdy těžké, ale moderátor se musí (i když to může být občas proti jeho přesvědčení) tvářit profesionálně. To je holt ta daň za svobodu slova. Jsem ale rád, že jsem Ti svými připomínkami nijak nezhořčil práci a doufám, že ti to bude do budoucna jen přínosné co se do míry profesionality a jisté asertivity týká. Tvé ostatní počínání na fóru, které registruji i v jiných sekcích, se mi ale velice zamlouvá a kromě tohodle "nedorozumnění" bych nenašel černý puntík. Jen tak dál.
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. K8N NEO 2 bios - vysvetleni polozek
    Založil Mravciar v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 22.01.2005, 15:16
  2. MiRC - nějaká nastavení a vysvětlení pls...
    Založil Keekus v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 13.01.2005, 12:10
  3. Rozdil R8500LE/8500/9000/9100 - vysvetleni
    Založil Lopan v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 67
    Poslední příspěvek: 11.11.2004, 22:24

Pravidla přispívání