Tady nešlo o to, že by to měla být reakce na Davidův post. Pokud ale nebudu vědět o existenci tohoto threadu, může to tak na jednu stranu vyznít. Stačilo poslat po Davidovi ještě jeden post, kde by bylo napsáno, že se thread zamyká (z důvodu XY a na žádost autora) a byl by klid. Nehledě na to, že uživatel hermason teď může v očích těch lidí, kteří budou číst pouze ten jeho thread (nikoli ještě tento), být za proutníka, který nenechá žádnou manželku na pokoji a snaží se znemožňovat manželům si své drahé polovičky kontrolovat. Ohánět se morální etiketou a sám porušovat základ etiky, to je dost slepý postoj k dané problematice. Je na to jedno hezké přísloví "Ab ipso lare incipe.", neboli "Zameť si nejdřív před vlastním prahem.".
Zilla psal, že si to autor takhle sám přál a já se mu ani nedivím, páč po těch reakcích, kdy si každý dělal svůj závěr z pouhého naznáku a aby to dostalo korunu, ještě se to zamklo bez nějakého vysvětlení případným čtenářům. To, že ten program je de facto v tomto případě ilegálně používám, je věc další. Jaký je skutečně vztah hermasona s danou slečnou, je zase další kapitola. Ovšem nenapadá mě jediný důvod, proč by to měl být pádný důvod k tomu, co se v tom threadu dělo. Potom když by měl padnout rozumný argument v tomto threadu, kdy moderátor z dob minulých na toto jednání upozornil, začnou zde padat, s prominutím, směšné argumenty, dokud jsem nepostnul Zilla (moderátor úplně jiné sekce) a nenastínil o co zhruba šlo. Myslím, že by nebylo od věci, ještě tam jeden post poslat, Zdeňku. Přeci jen to může být pro daného uživatele částečně diskreditující. Do toho postu může být uveden i odkaz do tohoto threadu, aby případní čtenáři viděli, že nemusí být vše jak se zdá.
Může se to stát, ale nemusíme se tady kvůli tomu hádat, když se to dá lehce napravit. Každý chybujeme, ale musíme umět chybu občas přiznat. To je holt stinná stránka každého počínání v životě. Zde nešlo o život (teda alespoň doufám), tak z toho nikdo nedělá drama, ale je slušnost to vyřešit k plné spokojenosti všech zúčastněných.
Tak hezké Vánoce a už to necháme být. Není třeba v tom dále šťourat.
Honza