hm, co nejaky smart na disky, nemuze byt tam problem, ze by ti odchazel nektery z disku ?
mel jsi pred pul rokem ty same HDD ? nebo doslo ke zmene ?
nejak mi prijde ze se ti nedobre nactou ty ovladace z te diskety. delas to ve dvou krocich ?
hm, co nejaky smart na disky, nemuze byt tam problem, ze by ti odchazel nektery z disku ?
mel jsi pred pul rokem ty same HDD ? nebo doslo ke zmene ?
nejak mi prijde ze se ti nedobre nactou ty ovladace z te diskety. delas to ve dvou krocich ?
Naposledy upravil GreenOrchid; 09.12.2007 v 22:30.
Laser G9 + Logitech G930
no jak to myslis ve dvou krocich?
ja mam taky podezreni na ty ovladace z diskety
ted jsem to samozrejmne zase zkousel a proste u overovani disku to konci
a sviti disketova mechanika jako z chce nacitat driver, pritom disketa je uvnitr
drivery na diskete jsem si stahl i novy ze stranek Asusu, vysledek stejnej
disky jsou porad ty samy, ze by jeden z nich odchazel se me nezda, v Intel Matric Storage pise ze je disk pole OK(ale tomu tak neverim jak SMARTU, ten na RAID poli ale neudelam)
jeste dodam, ze na Visty normalni instalace
jsem si rikal, ze si udelam pres nLite i boot CD se zavedenym ovladacem na SATA, abych vyloucil vliv mechaniky
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
no jestli sviti porad Acko, tak treba i oddelana mechanika, nebo disketa (je to hnusny svinstvo ty 1.44"....)
jinak ty dva kroky, myslim, ze ten driver pro XP se delal tak, ze se z te diskety nacitaly ten ovladac na dvakrat. musel bych nekde zalovit v pameti.
Laser G9 + Logitech G930
Skusal si ci sa daju skopirovat ovladace z diskety na HDD? Moznoze ma flopak problem s citanim dat.
Intel C2D E7500 2,93 GHz, Gigabyte EP-45-UD3, A-Data Vitesta 2x2GB 1066 MHz, Hitachi Deskstar 250 GB + Samsung HD321KJ 320 GB SATA II + WD 2500KS 250 GB SATA II + WD 7500AACS 750 GB SATA II, Sapphire ATI Radeon X1950XT+AC Accelero S1+AC AF 12025PWM, Creative SoundBlaster Audigy 4, LCD LG L194WT-SF 19" Widescreen + telka Hyunday, Technisat Sky Star HD2 + 85cm parabola + motor Optibox DM2800, DVD-RW SONY DRU190A, DSL2+ Router Zyxel Prestige P-660HW-T3, Razer Diamondback Chameleon, Fortron 500W PFC, Scythe Ninja rev.B + Evercool SCB-CD, Case CoolerMaster Mystique 631s
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)