Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
Jo, mám embossovanou kartu, tak platím dvacku měsíčně, plus platím standardně za výběry z bankomatů, za výpisy atd... Čili ano, nemám tam položku "za vedení účtu", nicméně rozhodně mě to měsíčně nestojí 0 Kč a nestálo ani když jsem embosku neměl

Mimoto můj "průtok" financí je myslím zcela ve standardních "studentských" mezích, sice mám ŽL, ale rozhodně neposílám měsíčně nikam statisíce BTW tahle informace je docela zajímavá, nevím o tom, že bych měl někde nějaký limit nebo něco takového do jakého objemu "průtoku" můžu mít studentské konto
tohle mi nedá nereagovat právě před nějakym asi rokem taky řešil jakou banku zvolit ČS mě docela už vytáčela těma jejich poplatkama i třeba jen za to že mi přijdou peníze,tenhle vlastně nejvíc celkově jsem jim platil asi 80 kč na poplatcích měsíčně, dejme tomu když jsem kdysi asi před 6 roky zakládal účet nebylo moc na výběr,dnes už je tak jsem zvolil http://www.volksbank.cz/vb/jnp/cz/ob...cke_osoby.html
volksbank, mam vcelku v dosahu relativně za rohem domu mam myslim aktiv konto,nebo jak se jmenuje vedení nic nestojí,karta také ne, internetbanking také ne úroky vcelku nic ale i když mam v poslední době cca pár tisic na účtě dělá to měsíčně aspon +0.75K