jj,jak pise Maul,maji to osefovany.V ČS mi pri zarizovani uctu dala zenska papir at ho podepisu,ze je to na to,aby mohli oni s mymi daty pracovat.Je pravda,podepsal jsem to a nic jsem nedebatil a vim ze to nebudou prodavat treti strane (tedy doufam),ale zpetne me napadlo co by se stalo,kdybych ji rekl ze s tim nesouhlasim a nepodepsal bych to.Podala mi to ale s tim,ze to podepsat musim,takze mi nic nezbyvalo.Bylo to spis jen pro to,ze jsem s tim byl seznamem,tak to musim podepsat at to maji nejak pojisteny.
"Za dalsi - pokud mas studentske konto, tak vetsina bank poskytuje jeho vedeni zcela zdarma, vymenou za ubohy urok a podminkou ze nebude slouzit k "prutoku" velkych objemu penez, cili z tohoto pohledu ma banka jiste pravo dohlizet jak moc je dany studentsky ucet transakcne vyuzivan."
Ono to snad neni podminkou ze tam nemuzu posilat velky objemy penez ne?Co kdyz budu "normalni" student,ktery ma student konto,ale mimo skolu delam napr. herce,nejakyho profi sportovce a podobne a penize se jen sypou,tak si je na to konto davat budu a je pak jasny ze tam musi jit vetsi objemy penez nez "normalnim" studentum.To snad musi byt jedno ne?Nebo mi zavolaji s tim ze nemam pravo mit student konto jen diky tomu,ze mi tam chodi hodne penez (a treba i chodi hodne pryc)?