| P67 + 2500K@silent |
Jo, mám embossovanou kartu, tak platím dvacku měsíčně, plus platím standardně za výběry z bankomatů, za výpisy atd... Čili ano, nemám tam položku "za vedení účtu", nicméně rozhodně mě to měsíčně nestojí 0 Kč a nestálo ani když jsem embosku neměl
Mimoto můj "průtok" financí je myslím zcela ve standardních "studentských" mezích, sice mám ŽL, ale rozhodně neposílám měsíčně nikam statisíceBTW tahle informace je docela zajímavá, nevím o tom, že bych měl někde nějaký limit nebo něco takového do jakého objemu "průtoku" můžu mít studentské konto
![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Omlouvam se za OT, ale kdyz uz jsme u Gaudeama, doslo Vam uz tech 333 korun jako rocni bonus ? jsem se ted dival a za tento rok mi to jeste neposlali, tak jestli mam jeste doufat ?![]()
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
k tem informacim: banky to jednoznacne pohlidany maji, protoze v pripade, ze by nemely, tak by jim hrozil opravdu masivni prusvih v rozsahu cele privatni klientely. navic, banka uz ze sve podstaty je shromazdovatelem osobnich udaju; takze banka se bez vaseho souhlasu (a vam podobnych klientu) nepohne dopredu ani o pid a muze to v klidu zabalit.
na druhou stranu je fakt, ze kdyz jsem si ted nechal vystavit dalsi kartu k uctu a videl jsem, ze se muj "privatni banker" nekolikerym kliknutim dostal na vypis z meho uctu, tak se priznam, ze mi dost zatrnulo.
i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
"Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."
Jen pro info, ten souhlas s nakladanim s osobnimi udaji lze !!KDYKOLI!! odvolat. Muzete treba dat bance pisemne, ze dle zakona XYZ jim zakazujete pouzivat vase osobni udaje pro jine nez nezbytne nutne interni operace a ze jim zakazujete je predavat tretim osobam. Nezbude jim, nez to respektovat. V opacnem pripade je muzete uspesne zalovat (staci vypis uskutecneneho hovoru a ze vas otravovali nejakou nabidkou ... ).
Banky tam samozrejme maj ze je muzou poskytnou tretim osobam ... bla bla bla. A verte tomu, ze ti co vam volaj s banou nemaj spolecnyho zhola nic, jsou to externe najaty firmy, kterejm se posle DB lidi a oni je obvolavaj. Uz to, ze se predstavujou jako banka je porusenim zakona, protoze oni jsou povini rict kdo jsou a ze banku zastupuji.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
tohle mi nedá nereagovat právě před nějakym asi rokem taky řešil jakou banku zvolit ČS mě docela už vytáčela těma jejich poplatkama i třeba jen za to že mi přijdou peníze,tenhle vlastně nejvíc celkově jsem jim platil asi 80 kč na poplatcích měsíčně, dejme tomu když jsem kdysi asi před 6 roky zakládal účet nebylo moc na výběr,dnes už je tak jsem zvolil http://www.volksbank.cz/vb/jnp/cz/ob...cke_osoby.html
volksbank, mam vcelku v dosahu relativně za rohem domu mam myslim aktiv konto,nebo jak se jmenuje vedení nic nestojí,karta také ne, internetbanking také ne úroky vcelku nic ale i když mam v poslední době cca pár tisic na účtě dělá to měsíčně aspon +0.75K
[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)