Hehe, tim jsi me dost potesil a myslim ze to je dobra odpoved pro ty neverici tomase. Pravda je, ze se jedna o dotovany HW, coz je oproti PC trochu nefer a 256MB RAM je bohuzel docela malo. Uprimne receno, nechapu jak to muze tem hram stacit..skoda ze zatim pravdepodobne nejde nijak vyuzit tech dalsich 256MB na grafice, v linuxu jde za urcitych okolnosti VGA RAM pouzit jako RAM disk napr. pro ultra rychly swap Mimochodem, jaka je napr. rychlost kompilace s paramterem -j8 oproti beznym PC?

Citace Původně odeslal lullu Zobrazit příspěvek
Nechci mluvit za ostatni, ale u me to bylo tak, ze za nejakejch 10k jsem poridil celkem schopnej prehravac vsech moznejch medii a hudby, obstojnou herni masinu a zaroven linux pc na kterym si muzu delat co chci, widle mi muzou uz davno viteco ..+ gigabit pripojeni do netu, wifi, ctecka karet, atd.. ja nevim, jaky mate potreby Vy, ale me tohleto bohate staci ..a malem bych zapomnel na hdmi 1.3 (pro fajnsmekry 7.1 nekomprimovany audio) a ja mam optikou pripojeny z5500, repro samo zadna slava, ale hrajou mi mnohem lip, nez s Audigy IV a Audiotrakem Prodigy, ktery jsem mel v pc.. tak to asi tak k mymu vyuziti ps..
lullu