Výsledky 1 až 25 z 143

Téma: Hp Lp2465

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    305

Standardní Re: Hp Lp2465

Potvrzuji Jaluvkapovo info - v nejnižší poloze je vzdálenost vrchní hrany monitoru od desky stolu 46 cm. Maximální vzdálenost horní hrany od stolu je 57,5 cm. (Vše měřeno v nenakloněné poloze)

Citace Původně odeslal Kankal Zobrazit příspěvek
    Potvrzuji Jaluvkapovo info - v nejnižší poloze je vzdálenost vrchní hrany monitoru od desky stolu 46 cm. Maximální vzdálenost horní hrany od stolu je 57,5 cm. (Vše měřeno v nenakloněné poloze)
    Děkuju. I když mě tahle informace vůbec netěší, ušetřila mi dost vyřizování - kdybych si objednal monitor podle specifikací výrobce, musel bych ho vrátit, protože by se mi výškově nevlezl na stůl. Dost jsem se divil, že by se 24´´ panel vlezl tam, kde je problém umístit drtivou většinu dvacetipalcových.

Jen tak pro zajímavost, mohl by někdo uvést rozměry panelu (tj. display i s rámečkem)? Jestli náhodou neuvádějí právě tyto rozměry (a hloupě k tomu napíšou, že je to i se stojanem).
    Docela mě překvapuje i zřejmě tedy chybné okótování rozměrů v recenzi na svethardvare.

Senior Member
    Vliv
    305

Citace Původně odeslal Bornholm Zobrazit příspěvek
    Jen tak pro zajímavost, mohl by někdo uvést rozměry panelu (tj. display i s rámečkem)?
    cca 36,8 x 56 cm

Citace Původně odeslal Kankal Zobrazit příspěvek
    cca 36,8 x 56 cm
    Díky, to opravdu vypadá, že ti idioti uvádějí rozměr samotného panelu:

Zabalený: 65,4 × 60,6 × 29,2 cm, vybalený s podstavcem: 55,4 x 23,2 x 37,1(min.) až 50,1 cm (max.), vybalený s podstavcem: 55,84 × 9,2 × 36,6 cm

... ten třetí údaj má být "vybalený bez podstavce" (špatný překlad z anglického originálu; že mě to nepřekvapuje...) - ony už ty údaje samy o sobě vypadají podezřele, když např. bez podstavce má mít údajně monitor o fous větší šířku (!) než s podstavcem. Nicméně tyto údaje se objevují i na americkém webu HP. Opravdu nechápu, kde je sebrali.

Už jsem si dělal chutě na 24 palcový monitor a nakonec stejně skončím u 20´´ Eiza za skoro stejnou cenu jako je tento HP (teda až se konečně začne prodávat s flexibilním stojanem i u nás). Ach jo.

Edit: tak jsem se na webu HP doklikal k manuálu a tam už jsou údaje mnohem bližší tomu, co zde uvádíte: VxHxŠ = 440 x 232 x 558,4 mm
    Naposledy upravil Bornholm; 21.11.2007 v 11:52.

ak by ti tam vosiel samotny panel, tak si ho tam upevni VESA mountom
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    ak by ti tam vosiel samotny panel, tak si ho tam upevni VESA mountom
    No tohle řešení mě už taky napadlo - samotný panel by se asi těsně vešel (nevím, jak by to bylo s kabeláží). Výškově mám k dispozici 390 mm. Jde o pracovní desku zapuštěnou do "nábytkové stěny", tzn. naproti sobě nemám zeď, ale dřevo a zhora mě limituje skříňka. Navíc to není moje, takže jakékoliv vrtání a upevňování nepřichází v úvahu. Uvažoval jsem o tom, že bych panel prostě sundal ze stojanu a opřel o stěnu (desku), ale to se mi zdá krkolomné a asi by zavazely kabely.

Mohli by jste mi někdo zvážit ten monitor bez stojanu? anebo alespoň odhadnout, kolik ten stojan váží? Vybalený by měl mít 10.7 Kg, což je i na 24 dost, ale budiž. Jde mi o to, jestli mi to udrží tento ergotron http://www.ergotron.com/Products/Des...Z/default.aspx
    Má limit 9.1 Kg

poradim ti fintu - kuk sem http://www.ergotron.com/SupportCente...6/Default.aspx
    chapem ze sa to v tom menu zle hlada, ale obsahuje to vsetky odpoved ...
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

úžasny, díky moc... tak ho unese, váží 7 Kg

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání