Takže pes je nakonec zakopany v systemu, ve WinXP šlape jak HP Display Assistant tak režim 1:1 ve všech rozlišeních
Takže pes je nakonec zakopany v systemu, ve WinXP šlape jak HP Display Assistant tak režim 1:1 ve všech rozlišeních
Díky za info, tak tím teda záhada trvá. Jinak všiml jsem si ještě, že zatímco v XP je OSD->Image Control->Sharpness aktivní ve Vistě nikoliv. Už mě nic moc dalšího kromě čisté instalace Visty nenapadá
A nezkoušel jsi odinstalovat HP Display Assistant? (ten já totiž ve Vistě nemám)
Tak jsem to odzkoušel na čistou instalaci Vista Ultimate CSY 32bit (+ ovladače desky, grafiky, monitoru v tomto pořadí) bez HP Display Assistant a bez výsledku - kromě 640x480 a 800x600 je vždy obraz při 1:1 roztažený po celé ploše. Naproti tomu stejný postup při Windows XP po nainstalování ovladačů grafické karty ihned přepne do 1:1.
Tak díky odpovědím v tomto vláknu jsem došel k jedinému rozdílnému prvku v sestavách - GK. Nejnovější (3dny) staré ovladače vyřešily problém se zobrazením v režimu 1:1, HP Display Assistant z WVista stále nefunguje, ale to už mě tolik nepálí, takže všem moc díky!
Vidím, že je zde několik majitelů LP2465. Měl bych jednu prosbu: byl by někdo tak hodný a přesně změřil výšku monitoru (od desky stolu k nejvyššímu vrcholku)? Monitor by měl být v nejnižší možné pozici a pokud možno lehce zakloněn (tak, jak je asi nejčastěji používán). Narážím na poněkud rozporuplné specifikace rozměrů monitoru na různých webech, tak bych rád "empirickou" odpověď dřív, než ho objednám.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)