Výsledky 1 až 25 z 143

Téma: Hp Lp2465

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Hp Lp2465

Takže pes je nakonec zakopany v systemu, ve WinXP šlape jak HP Display Assistant tak režim 1:1 ve všech rozlišeních

Senior Member
    Vliv
    305

Citace Původně odeslal athamas Zobrazit příspěvek
    Takže pes je nakonec zakopany v systemu, ve WinXP šlape jak HP Display Assistant tak režim 1:1 ve všech rozlišeních
    Režim 1:1 mi jede ve Vistě (Business) v pohodě ve všech rozlišeních. HP Display Assistent nepoužívám.

Díky za info, tak tím teda záhada trvá. Jinak všiml jsem si ještě, že zatímco v XP je OSD->Image Control->Sharpness aktivní ve Vistě nikoliv. Už mě nic moc dalšího kromě čisté instalace Visty nenapadá

Senior Member
    Vliv
    305

A nezkoušel jsi odinstalovat HP Display Assistant? (ten já totiž ve Vistě nemám)

Tak jsem to odzkoušel na čistou instalaci Vista Ultimate CSY 32bit (+ ovladače desky, grafiky, monitoru v tomto pořadí) bez HP Display Assistant a bez výsledku - kromě 640x480 a 800x600 je vždy obraz při 1:1 roztažený po celé ploše. Naproti tomu stejný postup při Windows XP po nainstalování ovladačů grafické karty ihned přepne do 1:1.

Tak díky odpovědím v tomto vláknu jsem došel k jedinému rozdílnému prvku v sestavách - GK. Nejnovější (3dny) staré ovladače vyřešily problém se zobrazením v režimu 1:1, HP Display Assistant z WVista stále nefunguje, ale to už mě tolik nepálí, takže všem moc díky!

Vidím, že je zde několik majitelů LP2465. Měl bych jednu prosbu: byl by někdo tak hodný a přesně změřil výšku monitoru (od desky stolu k nejvyššímu vrcholku)? Monitor by měl být v nejnižší možné pozici a pokud možno lehce zakloněn (tak, jak je asi nejčastěji používán). Narážím na poněkud rozporuplné specifikace rozměrů monitoru na různých webech, tak bych rád "empirickou" odpověď dřív, než ho objednám.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání