Výsledky 1 až 25 z 143

Téma: Hp Lp2465

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Hp Lp2465

Citace Původně odeslal athamas Zobrazit příspěvek
    dá se to takto výhodně pořídit ještě i někde jinde?
    Treba tady cena s DPH: CZK 15 350,- (pro vyhledavani cen doporucuji zbozi.cz).

Co se tyce ceny na CZC, tam se vydavaji nove ceniky vzdy az ve stredu, nicmene nepredpokladam ze by tam cena klesla pod tu na Alfe. V prubehu dneska vyjde cenik pro tento tyden na TSB, tam by take mohla byt zajimava cena...
    | P67 + 2500K@silent |

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    Díky za zajímavý odkaz ale nejsem idiot - psal jsem že jsem hledal. Jyxo na prvních třech stranách výpisu nenajde ani jeden shop s cenou pod 16k což byl předmět mého dotazu, ale dík za snahu.

Citace Původně odeslal ctrl_j Zobrazit příspěvek
    Treba tady cena s DPH: CZK 15 350,- (pro vyhledavani cen doporucuji zbozi.cz).

... na TSB, tam by take mohla byt zajimava cena...
    Sice tam není skladem ale tohle je informace, kterou jsem hledal, dík - budu dnes sledovat i TSB. Jinak pokud to nejsou jen ojedinělé akce ale cena LP2465bude mít tendenci padnout zase zpátky k 15k u všech prodejců tak jedině dobře.

Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    Jak jsem psal - nemyslím si, že jsem idiot. Zkusils na některý z těch odkazů (které vrátí jyxo pod 16k, kromě Alfacompu o kterém jsem psal) kliknout? Šlo mi o konkrétní nabídku pod 16k, resp za 15.3k kterou tady uvedl Ssnake, přes jyxo jsem žádnou nenašel ale i tak - dík za snahu
    Naposledy upravil athamas; 30.10.2007 v 13:54.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání