Výsledky 1 až 25 z 143

Téma: Hp Lp2465

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Hp Lp2465

Jasan, ovladače mám z přiloženého CD a restartoval několikrát ale pořád s tímto výsledkem:

Další co mě zaráží - OSD menu položka Image Control. Jediná přístupná volba je Custom Scaling, všechno ostatní je zašedlé - je to normální?

Jinak to 1:1 je opravdu zvláštní - pokud by to vnutily ovladače grafiky tak by to roztahovalo úplně ve všech režimech, 640x480 a 800x600 jedou dobře v malém okně s černými okraji ale všechno výš už to roztáhne na celou délku, navíc v NVidia Control Panelu se mi žádné takové nastavení nedaří najít, fakt jsem z toho poněkud rozčarován...

EDIT: Ještě jenom pro doplnění - GK 8600GT, výstup 2x DVI, monitor připojen přes 1 DVI
    Naposledy upravil athamas; 04.11.2007 v 09:33.

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    304

Citace Původně odeslal athamas Zobrazit příspěvek
    Jinak to 1:1 je opravdu zvláštní - pokud by to vnutily ovladače grafiky tak by to roztahovalo úplně ve všech režimech, 640x480 a 800x600 jedou dobře v malém okně s černými okraji ale všechno výš už to roztáhne na celou délku, navíc v NVidia Control Panelu se mi žádné takové nastavení nedaří najít, fakt jsem z toho poněkud rozčarován...<

EDIT: Ještě jenom pro doplnění - GK 8600GT, výstup 2x DVI, monitor připojen přes 1 DVI
    Nastaveni Scalingu v Nvidia Control Panelu je polozka "Change flat panel scaling" pod zalozkou "Display", ovsem u 8kove rady grafickych karet toto nefunguje korektne a vzdycky se ti cokoliv nastaveneho vrati na defaultni "Use my display's built-in scaling", takze v ovladacich to rozhodne nevyresis...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Ten custom scaling ako jedina volba je ok, pretoze si cez DVI kde tie ostatne nemaju vyznam
    Ohladom asistenta > si si ISTY ze mas na displeji ovladace HP? da sa to zistit cez vlastnosti v spravci zariadeni ... mozes tam mat kludne aj mrkvosoftie ....
    Mne ten scaling funguje 100% spravne, jak na sucasnej 7600GT tak na x1950pro ktoru som mal predtym (wxp, ale to by malo byt sumak)
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Tak něco je holt špatně ale fakt netuším co. Ovladače jsem pro zichr přehrčel do Vist znova, přesně podle "HP Readme_inf_icm.txt". Info ze Správce zařízení vypadá shodně jako předtím:

Po restartu žádná změna, pokud v systému nastavím např. 1600x1200 tak se obraz roztáhne po celé šířce i přes "One to One" v custom scaling, navíc informace Resolution dole při vyvolání OSD na monitoru jako by ignorovala nastavení systému a stále hlásí 1920x1200. Už opravdu nevím, ikdyž si taky nemyslím, že by to na to mohlo mít vliv, zkusím to ještě na kompu s XP.

Takže pes je nakonec zakopany v systemu, ve WinXP šlape jak HP Display Assistant tak režim 1:1 ve všech rozlišeních

Senior Member
    Vliv
    308

Citace Původně odeslal athamas Zobrazit příspěvek
    Takže pes je nakonec zakopany v systemu, ve WinXP šlape jak HP Display Assistant tak režim 1:1 ve všech rozlišeních
    Režim 1:1 mi jede ve Vistě (Business) v pohodě ve všech rozlišeních. HP Display Assistent nepoužívám.

Díky za info, tak tím teda záhada trvá. Jinak všiml jsem si ještě, že zatímco v XP je OSD->Image Control->Sharpness aktivní ve Vistě nikoliv. Už mě nic moc dalšího kromě čisté instalace Visty nenapadá

Senior Member
    Vliv
    308

A nezkoušel jsi odinstalovat HP Display Assistant? (ten já totiž ve Vistě nemám)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání