Tak alespoň, že karta svým chováním neohrožuje ostatní komponenty

Zkoušel jsem několik her, zatim to vypadá, že to opravdu na to nemá moc vliv a žádné artefakty v obraze se neoběvují, zatím nenastal ani zátuh(u her), ale ty zvuky jsou občas opravdu fenomenální

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
Napsal....
Bohužel moje možnosti jsou celkem omezené, takže nevim, nevim, ale každopadně se o to pokusim.

Zkoušel jsem konečne i 3Dmarky jmenovitě 05 a vyplivlo na mě skore cca 9700(Podle mě setsakramencky málo), napadlo mě tedy, že mám v ovladačích zapnutý vyhlazování, ale nic takovéhé se nekonalo. Nahral jsem tedy catalisty7.9(puvodní 6.12 podle CCC, podle Rivy 5.2) a skore se hnulu ku předu o cca 200.

Jinak ve hrách je výkonostní rozdíl celkem znát oproti OC X1800GTO, ale popravdě, čekal jsem víc.

Co se týče vyprodukovaného tepla, tak podle očekávání to je nehoráznej "pekáč"(Neni nad to si udělat kafe na graf.kartě(podle barvy nejlíp Nescafé). Konec humorný vložky.....Po cca 5minutách zatížení(CoD4, G3, WiC) se teplota jádra a mosfetů pohybuje na hranici 95C. Po delším zatížení cca 15.min už dosahuje hranice vice jak 100C a to už se mi zdá opravdu moc.

Ještě pro zajímavost asi po 3třetím testu 05 program spadl, daval sem tomu za vinu náhodu, ale mohlo by to souviset s teplotou........