Citace Původně odeslal Kollda Zobrazit příspěvek
Jan555:
Díky, ale stejně mi to nedá. Zaujalo mě „tohle nemusíš řešit“ byl bych rád kdybych to nemusel řešit, ale už mi rukama prošlo asi 5 grafických karet a u žádný jsem to zatím nezpozoroval, až do teď.
Pokud je to tak výrazné, že tě to obtěžuje při 3D přes (předpokládám) hlučný stock chladič v zavřené bedně, tak je to hlučnější, než jsem sám kdy slyšel. Pokud chceš vyloučit příčiny a ujistit se, že pouze předchozí majitel špatně slyšel, musíš imho:
1. Vyzkoušet tu grafiku v jiné sestavě
2. Vyzkoušet svojí komplet sestavu s jiným zdrojem

Pokud máš tyhle možnosti, tak je obě vyzkoušej a dej vědět, co se (ne)změnilo a z toho se dá už poměrně snadno usoudit, jak se věci mají a co se s tím (ne)dá dělat. (tímhle postupem vyloučíš jak zdroj ve své sestavě, tak ostatní nastavení a možné vlivy v bodě prvním)

Co se týče ostatních komponent, tak v případě odchodu grafiky nemusíš mít o ostatní komponenty prakticky strach - v drtivé většině případů se nic nestane. Výjimkou je právě ten zdroj, protože díky němu to může odnést jak grafika, tak cokoliv dalšího. Reference na tenhle zdroj nejsou právě z nejlepších, ale to samo o sobě při diskutování tohohle separátního problému nic neznamená dokud nevyzkoušíš body viz výše.