Pitrs82:
OK, každopádně díky za přímé zkušenosti s touhle kartou(osobně vlastním Asus). Po tom co ti to začala dělat, padali ti hry, začali se objevovat nějaké nečekané záseky, restarty, artefakty?

Jan555:
Díky, ale stejně mi to nedá. Zaujalo mě „tohle nemusíš řešit“ byl bych rád kdybych to nemusel řešit, ale už mi rukama prošlo asi 5 grafických karet a u žádný jsem to zatím nezpozoroval, až do teď. Pokud se objeví tyto zvuky začínám mít starost i o další komponenty v case, protože jsem tyto zvuky do téhle doby v case nepěstoval. Pokud je to tedy „normální“ nemusim mít tedy obavy o zbylé komponenty? Jinak u předchozí X1800GTO, která má hodně podobné PCB i rozložení součástek (pravděpodobně i ty samé součástky, ale jinak dimenzované) se z karty naprosto nic neozývalo i po OC (viz výše nebo podpis). Sem si vědom, že XTX je ještě v pomyslném stupínku o řád výše než GTO a samozřejmě i větší jedlík W, ale trochu mě zaráží, že ani po OC (kde napětí obou karet bylo skoro totožné, u GTO dokonce zkoušeno v rámci testování i vyšší) z GTO byť jenom v náznaku nevyšel podobný zvukový doprovod jako z XTX.

Jinak na kartě je ještě zatím pořád stock a i s ním je to setsakramencky slyšet.

Co myslíte byl by to už důvod na reklamaci?