Tak ta moje mrska 1650XT piskala uz od zacatku co jsem ji poridil docela hlucne.Ale jelikoz mam comp pod stolem a vystlany molitanem neresil jsem tuhle situaci, protoze me nijak neobtezovala(ale mit PC na stole, tak bych to urcite slysel)

Ale ted, asi po 5mesicich pouzivani se mi z niceho nic sekl comp a uz nesel zapnou, pouze se ozvalo po startu jedno delsi a pak dve kratke pipnuti a nic.

Pri startu se mi zdalo,jako kdyby se neustale restartoval(nemohli nabehnout disky a DVD mechanika se porad zapinala).

Celyho compa jse rozlozil,vyluxnul,slozil,resetnul nastaveni biosu a nic,stale nemakala.

Pak jsem grafiku zkusil u kamose a tam normalne nabehla, tak jsem ji dal k sobe do PC a tam najednou taky sla.Takhle fungovala asi tyden a pak pri jedne hre skocila modra smrt a uz zas PC nesel zapnout.Donesl jsem ji k druhemu kamosovi a tomu taky fakala.Prinesu ji domu a mne najednou zase sla,ale uz jen 3h, pak konec.

Jinak pokud jsem dal do sveho compu PCI grafarnu, tak normalne bezi, jeste musim nekde splasit PCI-E abych testnul,jestli to neni nahodou deskou.

Myslite si, ze by to mohlo byt tou piskajci grafuli nebo hledat zavadu nekde jinde ?