Hezky samply....skoro se zacinam bat, ze se mi to sklicko bude libit a budu silhat po setu, az mi na nej zbude koruna. Jinak jeste mi to neda, se trosku nevklinit do flame z meho pohledu je samozrejme jan555 zastancem olyho(spokojenym), ale na druhou stranu umi pro to udelat opravdu hodne(jen si rekneme kolik asi musel nasurfovat hodin pro ten komplexni rozhled co ma.), podava zajimave informace, snazi se porovnavat i jine znacky a jina skla, ale rekneme si na-rovinu, proc by si jako spokojeny uzivatel hanil to co se mu libi a je s tim spokojeny. Zatim jeho argumentace byla naprosto presvedciva, kdyz sem se to snazil posoudit aspon trosku nestranne.
zaver - hromada znalosti jak 4/3 tak DSLR obecne, informace poskytuje hojne a ne jen o olym, ale i o prislusenstvi - kartach atd. Samozrejme ze od nej cekam olympusacke nadseni i promitle do diskuzi, ale zase si nemyslim, ze kdyby byl olympus tragickej nebo se tragicky zhorsil, ze by u nej zustal.
omlouvam se ze to tu takhle vyspamuju, ale protoze u vetsiny veci, ktere sem s nim resil, se ukazalo, ze to min. z 99% bylo tak jak rikal, tak i ted z teto diskuze citim rozumne argumenty a ne aroganci nebo ultimativni olympusismus.