Citace Původně odeslal check Zobrazit příspěvek
Já si myslim, že poslechové testy na aparaturách 500W jasně dokázaly, že kapacitor pomáhá. (zjevně tu má někdo uši napojené na osciloskop)
tiktaku: jestli mě chceš přesvědčit, tak ke mě někdy přijeď a udělej mi přednášku
K tobe neprijedu, jelikoz "prednasky" mi davas spis ty a to od zidle pred pocitacem, skutecne by mne zajimalo, jake mas prakticke zkusenosti s tvorbou autohifi
Za druhe mne docela mrzi, ze PREKRUCUJES to co jsem napsal,
....ad 2 - kapacitator (za to bys byl ukrizovan, alespon si najdi, ze to je KAPACITOR ) budis, poslechove testy sestav na cca. 500W SIN mluvi o opaku, ale osobne jeho vyznam nezvelicuju...
Moje vsechny reakce ohledne kapacitoru byli ve zneni, ze akusticke testy "na slepo" u kvalitnich a vykonych sestav, kde nezavisli porotci hodnotili, ze sestava s kapacitorem je o nejake procento lepsi. (vetsina protcu). At se ti to zda jako "alchymie", tak to je skutecne otazka slepych poslechovych testu, kde to vychazi o par procent lepe pro kapacitor. A ja osobne jsem psal, ze jeho vyznam neprecenuju, znam teorii, ktera rika, ze by na vysledny projev teoreticky moc vlivu mit nemel a ikdyz je to jak pisu, v aute ho mam. Nic vic, nic min.
K tomu, aby se spravne citovaly moje vyroky, je tady tlacitko "odpovedet", protoze takhle to vypada, ze jsi pomerne cilene upravil mou interpretaci, ktera byla podobna, ale vyplyvalo z ni neco jineho.
Tedy pozor na to, tohle skutecne neni ferove a nemam podobne jednani rad.
Pokud tobe dochazeji vecne argumenty, jelikoz jsi pravdepodobne slusne autoaudio neslysel ani nevidel, pak neprekrucuj vyroky jinych, ani si tim nepomuzes a v mych ocich jsi opet dost ztratil.