Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 67 z 67

Téma: Subwoofer do auta

Member Avatar uživatele crashpc
    Věk
    38
    Vliv
    246

Standardní Re: Subwoofer do auta

hhh já si myslim že 30cm long throw reprák dobře živenej hejbající se s výchylkou +-1cm zatlačí i v closed bedně.
    http://usspeaker.com/beyma%20power12-1.htm
    tu máš přesné parametry.

já si nemůžu pomoct ale i s mou Eminencí s xmax kolem 5mm už mi rozonuje uplně všechno, skla zpětných zrcátek se klepou, a to to krmím 150 watty v můstku. při té citlivosti to i zatlačí.
    Musel bys poslechnout. Je jasné že jentak z obrázků nevěříš, a já zas nemam peníze na to abych něco takového udělal a ukázal.
    Ona tam je totiž papírová lehká membrána, a BL faktor je 17 což se středně měkým závěsem způsobí slušné kopance do zad, místo táhlého bůůůů
    A proč to dělá?

Citace Původně odeslal Halen Zobrazit příspěvek
    Nerozumim prilis tomu, v cem se soutezi na tuning srazech, ale par veci mi z diskuze neuniklo
    1) "autohifi reproduktory jsou odolnejsi" - profi pro PA zvuceni jsou odolnejsi, jen nemaji nablyskane pochromovane kose
    2) kapacitator je nesmysl, baterie je extremne tvrdy zdroj.
    3) do specificky malyho prostoru, jakym je auto bude nejvhodnejsi subwoofer s uzavrenou ozvucnici - nejlepsi impulsni odezva a autosuby nemusi chodit tak nizko jako domaci suby, maly prostor v aute se postara o vyrovnani poklesu charky
    4) proc se nepouzivaji v tuning-auto-hifi uzavrene ozvucnice je zcela evidentni - nejsou videt ty chromovane kose ....
    5) verte-neverte, 12" profik s citlivosti kolem 95-96dB/W/m a prikonem 250W je na tom s SPLMax stejne jako 12" autohifik s citlivosti 90dB/W/m a prikonem 1000W.
    6) nikdy jsem nepochopil, co je skryto za poustenim signalu kolem 5Hz, hluboko pod prahem slyseni do autosubu a nadsene skandovani okolostojicich nad skakajici membranou ...
    Mluvis o SPL, o ktere mne osobne vuuubec nejde
    ad 1 - blbost
    ad 2 - kapacitator (za to bys byl ukrizovan, alespon si najdi, ze to je KAPACITOR ) budis, poslechove testy sestav na cca. 500W SIN mluvi o opaku, ale osobne jeho vyznam nezvelicuju
    ad 3 - nevim nevim
    ad 4 - to jsi sebral kde, ze se nepouzivaji uzavrenky? Mozna prave tam, kde jsi na tom parkovisti u Tesca videl nablyskanou S120 se sviticimi ventilky, neony a plastovymi kridly (taky z provenience zmineneho obchodu) a u ni podobne vymodene nadsence, kteri ti tvrdili, ze je to vrchol tuningu a autohifi, tam mozna Jinak se uzavrenka PRAVE pouziva, pokud mluvime o SQ
    ad 5 -blbost a k tomu nicim nepodlozena, porovnej si parametry treba zminenych JL Audio 10W6 ci W7 (nebavim se o vietnamske produkci z trznice)
    ad 6 - pro mne taky spatne pochopitelne, nicmene opet o SPL, ktere tady neresime, takze zase spatne a out of range Navic u SQ fajnsmekru se dava prednost 2x 10" SW, rychly, presny, ucinny a kvalitni bass, 12" uz je na nekoho v aute prilis pomala (a to i extremne tuhy a lehky membrany)
    Naposledy upravil tiktak; 18.10.2007 v 22:02.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Věk
    38
    Vliv
    246

to bych se podíval aby reproduktor s tuhou a lehkou membránou byl pomalej heh to nebude tím průměrem. 12" silný reproduktor dokáže vyvinout na volném prostranství takový tlak o velké dynamice a impulznosti, že když stojíš kousek od něj, máš vážně pocit, že tě nějaký metrákový chlápek přátelsky poplácává po zádech

ad 5) od halena - záleží na jaké frekvenci.
    A proč to dělá?

Citace Původně odeslal crashpc Zobrazit příspěvek
    to bych se podíval aby reproduktor s tuhou a lehkou membránou byl pomalej heh to nebude tím průměrem. 12" silný reproduktor dokáže vyvinout na volném prostranství takový tlak o velké dynamice a impulznosti, že když stojíš kousek od něj, máš vážně pocit, že tě nějaký metrákový chlápek přátelsky poplácává po zádech

ad 5) od halena - záleží na jaké frekvenci.
    no a o poplacavani po zadech tlakem u SQ prave vubec nejde
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...

Věk
    38
    Vliv
    246

mě šlo o tu silnou dynamiku kterou jsi u 12" "pomlouval" (nic ve zlém). lze jí poměrně v pohodě docílit při zachování kvality.
    A proč to dělá?

mě šlo o tu silnou dynamiku kterou jsi u 12" "pomlouval" (nic ve zlém). lze jí poměrně v pohodě docílit při zachování kvality.
    No a ja ti na to jen odpovidam, ze u profi sestav, o kterych se ted konkretne bavime (ne u beznych sestav), je cilem dynamika a rychlost zmeny takova, ze ji lepe docili 2x 10" (lepe i 3x 10") sub, nez 12". Nicmene to uz se skutecne bavim o sestavach skutecnych profiku, u "bezne" je to pri volbe slusneho subu neznatelne.

Ne, tohle "teoretizovani" je skutecne o nicem, mame kazdy rozdilny nazor a ty jses alepson schopny pochopit, o cem mluvim. Mne bohuzel jen irituje ta skutecnost, ze mne presvedcuji o sve pravde (ktera pravdou podle realnych zkusenosti z profi instalaci neni) asi spis lide, kteri maji dobre teoreticke znalosti pripadne i zkusenosti ohledne akustiky a principu pripadne s DIY, ale realne spickovou hudbu v aute nikdy neslyseli. To je skutecne jen teoretizovani, ci citovani principu principu akustiky u reproduktoru. Ja bych byl jen rad, aby si zastanci DIY ozvuceni vozidla zajeli nekam poslechnout skutecne profi ozvuceni treba nejake SQ predvadecky nejakeho Autohifi shopu na urovni a pak mne napsali nazor, ze to slyseli a ze jim to pripada stejne jako subwoofer z DIY produkce. Nic vic, nic min. Ja uz bohuzel podobne DIY home made suby slysel, lepsi i horsi, bohuzel i ty lepsi byli na urovni prumerne SW produkce znamejsich firem.
    To je mym cilem. Ze mne nekdo tezko presvedci, ze nemam pravdu, je dano poslechem jak zmineneho home made, tak poslechem lepsich instalaci, ktere jsou zvukove diametralne odlisne. Bohuzel a samozrejme i vynalozenymi naklady. Ale jinak to skutecne nejde.

Věk
    38
    Vliv
    246

pokud je tu něco profi, tak je to kvalitní PA a tam se 12" používaj uplně v pohodě, a dynamika je to poslední co by dělalo problémy.

Pokud autohifi profíci používaj 10" protože větší sou pomalý, tak kupujou špatný repráky, s těžkou membránou a slabym pohonem, kterej tu membránu nerozhejbe jak je třeba.

i tak je to ale věc vkusu a názoru. každej řiká "dobrej zvuk" uplně něčemu jinýmu,a já tvrdě odmítám poslouchat nějakej standarizovanej "dobrej zvuk". to není vůbec dobrej nápad....
    A proč to dělá?

pokud je tu něco profi, tak je to kvalitní PA a tam se 12" používaj uplně v pohodě, a dynamika je to poslední co by dělalo problémy.

Pokud autohifi profíci používaj 10" protože větší sou pomalý, tak kupujou špatný repráky, s těžkou membránou a slabym pohonem, kterej tu membránu nerozhejbe jak je třeba.

i tak je to ale věc vkusu a názoru. každej řiká "dobrej zvuk" uplně něčemu jinýmu,a já tvrdě odmítám poslouchat nějakej standarizovanej "dobrej zvuk". to není vůbec dobrej nápad....
    Zajed si nekam prosim poslechnout sestavu realizovanou profikem v aktivu, treba na nejakych Morelech, Braxech, MB Quartech, JL Audio ci nejake jine "prvni lize", 2x10" sw v closed nejvyssi kategorie zminenych znacek a pak mne napis, jak to "hrozne" hralo, ze Beyma ci Eminence je zvukove lepsi, OK? Vic uz toho vysvetlovat fakt nebudu a nechci protoze je to ZBYTECNE
    Naposledy upravil tiktak; 19.10.2007 v 09:56.

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    297

O slovicka neni potreba se hadat - google vyplivne tuny odkazu jak na kapacitor tak na kapacitator. BTW, jaky vliv ma kapacitor (kapacitator) pred MENICEM? Nezavisi spis na kvalite pouziteho menice napeti pro napajeni koncovych zesilovacu? Dobry akumulator ma tak nizky vnitrni odpor, ze kapacitor jsou vyhozeny prachy, spis se vyplati kabely o vetsim prurezu a baterku blizko k menici napeti.

Na tvrzeni, ze reproduktor 95dB/1W/1m pri prikonu 250W udela vyssi SPL nez 90dB/1W/1m pri prikonu 1000W nebudu NIC menit. Pojem se jmenuje tepelna komprese a pri 1000W dodavanych do reproduktoru muze cinit ztrata tepelnou kompresi klidne 5-6dB. Je nutny si uvedomit zakladni poucku o vnimani hladiny zvuku: zdvojnasobeni hladiny zvuku vnimane posluchacem obnasi navyseni akustickeho tlaku o 6dB a to znamena 4x vyssi prikon.

Rovnez nebudu menit tvrzeni o odolnosti autohifi reproduktoru vs profi PA reproduktoru. Profi PA reproduktor musi zvladat nejen vliv pocasi, ale hlavne kontinualni, nekolikahodinovy a znacny prikon stovek wattu bez poskozeni zavesu, kmitacky, stredicky, privodu a to opakovane.

Vse vyse napsane se tyka pouze subwooferu. To je taky tematem tohoto vlakna.

BTW - nemam rad subwoofery se zvukem typu Hůůůůů nebo Bůůůůů.
    Naposledy upravil Halen; 19.10.2007 v 16:21.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Já si myslim, že poslechové testy na aparaturách 500W jasně dokázaly, že kapacitor pomáhá. (zjevně tu má někdo uši napojené na osciloskop)
    tiktaku: jestli mě chceš přesvědčit, tak ke mě někdy přijeď a udělej mi přednášku
    Athlon64 2800+ @CC TT SonicTower(120mm), 2x Kingmax 512 433ddr cl. 2.5(Cu+Al), Soltek SL-K8AN2E-GR (Al vsude), MSI Diamond 6600 @ 560/1160 (moded Schooner), Samsung P160gb Sata, powered on Chieftec (120mm), zdroj Chieftec 360W moded--> 120mm, IBM ThinkVision 17", MS IO, Icemat, Technics SU-V4X repas, DIY Seas L18RNX/P+27TBFC/G

Mně tedy tahle debata trošku připomíná slavný Eaglův thread o zbytečnosti a nevyužitelnosti DC procesorů Praktické zkušenosti vs teorie. Zarážející ovšem je, že někdo s teoretickými znalostmi se snaží přesvědčit někoho s praktickými.
    Respektive - budu věřit někomu, kdo si přečetl knížku o zákonech fyziky zvuku a následně mi doporučil reproduktory podle parametrů, které odpovídaly knížce, nebo někomu, kdo slyšel desítky či stovky reproduktorů a s nejlepším úmyslem vybral něco zapadající do mých kritérií?
    Trošku mi to připadá na hlavu postavené
    E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
    Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
    Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
    Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
    Xbox 360 | 120GB

Citace Původně odeslal check Zobrazit příspěvek
    Já si myslim, že poslechové testy na aparaturách 500W jasně dokázaly, že kapacitor pomáhá. (zjevně tu má někdo uši napojené na osciloskop)
    tiktaku: jestli mě chceš přesvědčit, tak ke mě někdy přijeď a udělej mi přednášku
    K tobe neprijedu, jelikoz "prednasky" mi davas spis ty a to od zidle pred pocitacem, skutecne by mne zajimalo, jake mas prakticke zkusenosti s tvorbou autohifi
    Za druhe mne docela mrzi, ze PREKRUCUJES to co jsem napsal,
    ....ad 2 - kapacitator (za to bys byl ukrizovan, alespon si najdi, ze to je KAPACITOR ) budis, poslechove testy sestav na cca. 500W SIN mluvi o opaku, ale osobne jeho vyznam nezvelicuju...
    Moje vsechny reakce ohledne kapacitoru byli ve zneni, ze akusticke testy "na slepo" u kvalitnich a vykonych sestav, kde nezavisli porotci hodnotili, ze sestava s kapacitorem je o nejake procento lepsi. (vetsina protcu). At se ti to zda jako "alchymie", tak to je skutecne otazka slepych poslechovych testu, kde to vychazi o par procent lepe pro kapacitor. A ja osobne jsem psal, ze jeho vyznam neprecenuju, znam teorii, ktera rika, ze by na vysledny projev teoreticky moc vlivu mit nemel a ikdyz je to jak pisu, v aute ho mam. Nic vic, nic min.
    K tomu, aby se spravne citovaly moje vyroky, je tady tlacitko "odpovedet", protoze takhle to vypada, ze jsi pomerne cilene upravil mou interpretaci, ktera byla podobna, ale vyplyvalo z ni neco jineho.
    Tedy pozor na to, tohle skutecne neni ferove a nemam podobne jednani rad.
    Pokud tobe dochazeji vecne argumenty, jelikoz jsi pravdepodobne slusne autoaudio neslysel ani nevidel, pak neprekrucuj vyroky jinych, ani si tim nepomuzes a v mych ocich jsi opet dost ztratil.

Citace Původně odeslal Dismembered Zobrazit příspěvek
    Mně tedy tahle debata trošku připomíná slavný Eaglův thread o zbytečnosti a nevyužitelnosti DC procesorů Praktické zkušenosti vs teorie. Zarážející ovšem je, že někdo s teoretickými znalostmi se snaží přesvědčit někoho s praktickými.
    Respektive - budu věřit někomu, kdo si přečetl knížku o zákonech fyziky zvuku a následně mi doporučil reproduktory podle parametrů, které odpovídaly knížce, nebo někomu, kdo slyšel desítky či stovky reproduktorů a s nejlepším úmyslem vybral něco zapadající do mých kritérií?
    Trošku mi to připadá na hlavu postavené
    Bohuzel nejen tobe :

Pokud bych diskutoval s nekym, kdo by mel nejake zkusenosti z instalace autoaudia, pak bychom si mohli obhajovat kazdy nejaky - byt treba rozdilny nazor.
    Takhle mne fakt docela udivuje, jakym zpusobem mne napadaji za me nazory uzivatele, kteri prakticke zkusenosti nemaji, ale z prirucek o audiu vycetli, ze jejich oblibeny domaci reproduktor musi hrat v aute uplne stejne dobre a neni tedy treba nic specializovaneho, bohuzel draheho.
    Kdyby to takhle jednoduse slo, fakt budu jeden z tech, co maji auto vybaveno "za levno" a klidne doporucovanymi reproduktory, mne osobne skutecne vubec nejde o to, jake znacky mam zabudovane v aute, ke vsemu jak opakuju skoro vsechny zakryte.
    Je to o mem dobrem pocitu z urciteho stupne kvality zvukove produkce, ktere jsem budoval dlouhodobe a o mem uspokojeni,slusnejsim zvukem pri jizde.
    Fakt je mi uplne sumak, co si kdo narve do auta, hlavne kdyz z toho ma radost. Jen se snazim eleiminovat zklamani tech, co chtej nejak zacit a je jim doporucovano neco, co pak vyvojem zjisti, ze nemelo ani smysl do auta davat.
    Problem je v tom, ze spatne pobiram kvalifikovane rady, ktere jsou kvalifikovane proto, ze si nekdo v prirucce nebo na internetu precetl papirove parametry a z tech dovodil, ze neco bude hrat dobre a neco spatne.
    Naposledy upravil tiktak; 19.10.2007 v 21:28.

Věk
    38
    Vliv
    246

tiktak: jestli někdy budu mít peníze, tak ti to ukážu
    Není to o tom že bysme (alespoň já) ti chtěli rvát něco převratného, co uplně smete autohifi produkci ze stolu. kvylitní řešení určitě existují. jeden problém je v tom že vyšší třída zaprvé neni zadarmo, a zadruhé si na sebe stejně nevydělá, tak na ní musí vydělat nižší třída značky. nadpoloviční procento reproduktorů nemá dost dobrý poměr cena/ výkon, ale neber si to do pusy. prostě ty nejnekvalitnější šmejdy se vyráběj v největších kvantech....

další tak trošku problém je v tom, že PA a autohifi si až tak silně nekonkurujou, a není to o parametrech jako takových, ani ne o zvuku.... ono totiž není ani možno určit jisté "bitevní pole" které by k porovnávání reproduktorů nebylo pro oba vhodné.
    Mě osobně jde jen o to, že moc zatracuješ neznámé konstrukce a značky - které jsi právě neslyšel. DIY reproduktory jako takové jsem ještě neslyšel, ale jak u autohifi, tak u normálního hifi a i PA se dají koupit šmejdy, a taky dobré repráky. Nesrovnávej tedy instalace za statisíce s Dexonem za 1500Kč, nebo dokonce ani s mou oblíbenkyní beymou kolem 5000kč. srovnávej srovnatelné. postav jako protivníka třeba nějaký JBL chrchlák nižší třídy....

"za levno" nikdy nebude moct konkurovat něčemu za x mnoho desítek tisíc...

s citlivostí má Halen poměrně pravdu. tam to není o teorii, to je osvědčené. bohužel ale hifíků s citlivostí 95db není až tak moc - ta Beyma ano.... a u PA je to vzhledem k frekvencím pod 45-50Hz povětšinou beznadějné. tam už ztrácí na citlivosti dost. Nad 50Hz si myslím že už ale téměř bez výjímky.
    A proč to dělá?

tiktak: jestli někdy budu mít peníze, tak ti to ukážu
    Není to o tom že bysme (alespoň já) ti chtěli rvát něco převratného, co uplně smete autohifi produkci ze stolu. kvylitní řešení určitě existují. jeden problém je v tom že vyšší třída zaprvé neni zadarmo, a zadruhé si na sebe stejně nevydělá, tak na ní musí vydělat nižší třída značky. nadpoloviční procento reproduktorů nemá dost dobrý poměr cena/ výkon, ale neber si to do pusy. prostě ty nejnekvalitnější šmejdy se vyráběj v největších kvantech....

další tak trošku problém je v tom, že PA a autohifi si až tak silně nekonkurujou, a není to o parametrech jako takových, ani ne o zvuku.... ono totiž není ani možno určit jisté "bitevní pole" které by k porovnávání reproduktorů nebylo pro oba vhodné.
    Mě osobně jde jen o to, že moc zatracuješ neznámé konstrukce a značky - které jsi právě neslyšel. DIY reproduktory jako takové jsem ještě neslyšel, ale jak u autohifi, tak u normálního hifi a i PA se dají koupit šmejdy, a taky dobré repráky. Nesrovnávej tedy instalace za statisíce s Dexonem za 1500Kč, nebo dokonce ani s mou oblíbenkyní beymou kolem 5000kč. srovnávej srovnatelné. postav jako protivníka třeba nějaký JBL chrchlák nižší třídy....

"za levno" nikdy nebude moct konkurovat něčemu za x mnoho desítek tisíc...

s citlivostí má Halen poměrně pravdu. tam to není o teorii, to je osvědčené. bohužel ale hifíků s citlivostí 95db není až tak moc - ta Beyma ano.... a u PA je to vzhledem k frekvencím pod 45-50Hz povětšinou beznadějné. tam už ztrácí na citlivosti dost. Nad 50Hz si myslím že už ale téměř bez výjímky.
    Ale jiste, ja s timhle znenim prakticky souhlasim, ze je na necem napsano "autohifi" reproduktor rozhodne neznamena, ze je dobry. Jen rikam, ze je v dnesni dobe trosku kontraproduktivni pokouset se davat stavebnicove reproduktory do autoinstalaci, kdyz uz je v dnesni dobe trh pomerne nasycen a to oboustranne. Tedy velke procento produkovanych menicu pro autohifi jsou smejdy, to bezesporu, nicmene rovnez se najde pomerne velke mnozstvi slusnych repraku za priznivou cenu, ktere uspokoji prevaznou vetsinu zajemcu, o slusnejsi nez koncernove ozvuceni. O tom to je.
    A kdyz uz tahle hadko-diskuze zacala - nebyla zase rec o neautohifi x autohifi? Protoze jak jsi sam uvedl, ta Beyma co ji propagujes (a muze hrat i slusne) je z produkce autohifi teto znacky

Věk
    38
    Vliv
    246

ano, ano, už v zápalu boje přestáváme vědět o co se kočkujem. pravda je na obou stranách nejhlavnější průšvihy PA jsou
    1) velikost ozvučnicí - to pravděpodobně nikdy nepůjde napravit
    2)citlivost na kmitočtech pod 50Hz - dobré PA repráky si s tím poradí, ale s odkazem na 1) - příliš velké ozvučnice.

pak už z toho ale plynou jen výhody. bohužel, nevýhoda č1 i 2 je poměrně dost velká nevýhoda, takže přesto že by se Autohifi produkci PA reproduktor nějakym způsobem vyrovnal nebo dokonce vyhrál, nemůže sloužit tak dobře. kdo pak by asi chtěl ultra dobrý mobilní telefon velký jako bagr že?
    A proč to dělá?

Prekvapive jste se na necem schodli, i tak je obsah celeho threadu pro nezucastneneho naprosto nepristupny. Vse uz bylo receno, pokud mate nekdo nejaky vecny poznatak k puvodnimu smyslu threadu, rad ho odemknu.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Subwoofer k mikrosystému
    Založil al.ish v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 13.07.2007, 16:58
  2. Subwoofer nejede
    Založil Neo v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 19.04.2006, 16:08
  3. Pri vetsim zesileni prestane hrat subwoofer...
    Založil PhoB v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 18.01.2005, 20:14
  4. Genius 5.1 HT 3600W // aneb co je to subwoofer ???
    Založil Lubopp v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 16.09.2003, 13:02

Pravidla přispívání