Asi takhle - konkretne tento model neznam, neslysel jsem ho a vzhledem k cene kolem 250E je na "stavebnici" skutecne drahy, to tedy ano. Nicmene ja to beru spis tak, ze je to pulka ceny JL Audio 10W6, ktery je ve sve tride skoro referencni, zatimco tohle jsem neslysel ani neznam. Experimentuji rad, ale pro co myslis, ze bych se rozhodl? Pokud mi nekdo postavi - jak opet a neustale opakuji - vedle sebe dve auta, identicky osazeny a jedno bude mit jako SW 10W6v2 a druhy tuhle Beymu, poslechnu si to a zjistim, ze Beyma je srovnatelna nebo lepsi, nez 10W6, pak ho vemu na vedomi a rad ho budu doporucovat ostatnim.
A kdyz jsem tenhle typ hodil do googlu, tak jsem o nem sice zminku v par (vetsinou nemeckejch konferach) nasel, ale co jsem projel, tak v zastavbach do BR ci BP s ozvucnici taky 70 a vice litru. To neni o SPL?![]()
Zatimco zminku o closed maleho objemu jsem nikde nevidel...
Ale ja uz o tomhle fakt nechci diskutovat, ne proto, ze bych nemel argumenty, proc zvolit neco jinyho, ale spis proto, ze co jsem chtel, to jsem myslim nekolikrat vysvetlil a smirlive navrhl, at si dame kazdej do auta, co uzname za vhodne a co se nam libi.
Takze kontrovat zpusobem - tohle je Beyma a ta hraje dobre a tim ti dokazu, ze ne vsechny Beymy jsou sajrajt - ono by bylo spis dost smutne, kdyby reproduktor podobne provenience v cene 250E nehral alespon trochu slusne.
Nicmene ja bych stale volil neco jineho a za tuto cenu je myslim zase uz co vybirat.
Fakt mne prosim nechte si davat do sveho auta komponenty autohifiaudia a fakt je mi skutecne naprosto sumak, jestli tam nekdo vozi treba amplion z predvalecneho gramofonu.![]()