Výsledky 1 až 25 z 67

Téma: Subwoofer do auta

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Subwoofer do auta

No jestli mě někdo nepochopil, tak nepochopil, s tím těžko něco nadělám.
    Pravda, pustil sem si trochu hubu na špacír, ale ono to někdy není na škodu.
    Názory Vám brát nebudu. Snažil sem se poradit, rady ste mi vyvraceli. Když sem se ptal po důvodech, relevantni odpovědi se mi nedostalo.

Errando discimus.
    Athlon64 2800+ @CC TT SonicTower(120mm), 2x Kingmax 512 433ddr cl. 2.5(Cu+Al), Soltek SL-K8AN2E-GR (Al vsude), MSI Diamond 6600 @ 560/1160 (moded Schooner), Samsung P160gb Sata, powered on Chieftec (120mm), zdroj Chieftec 360W moded--> 120mm, IBM ThinkVision 17", MS IO, Icemat, Technics SU-V4X repas, DIY Seas L18RNX/P+27TBFC/G

Arrow Re: Subwoofer do auta

Citace Původně odeslal check Zobrazit příspěvek
    No jestli mě někdo nepochopil, tak nepochopil, s tím těžko něco nadělám.
    Pravda, pustil sem si trochu hubu na špacír, ale ono to někdy není na škodu.
    Názory Vám brát nebudu. Snažil sem se poradit, rady ste mi vyvraceli. Když sem se ptal po důvodech, relevantni odpovědi se mi nedostalo.

Errando discimus.
    Ja bych to tak nebral, nebyt tech koncovych vylevu nebylo to zly. Kdyby jsi byl nejaky uplny noob, tak pochybuji, ze by si dal Tiktak tolik prace a reagoval by na Tebe tak dlouho. Jelikož jsi nereagoval vztekle na moji provokaci a odpustil jsi si podobne hanliveho prizviska, tak jdu opravit to moje tvrzeni o Tobe.

Nicmene tohle je proste diskutabilni tema, kazdy si prosazuje svou, ale clovek si ve finale muze vybrat jen jednu cestu. Timto tady svoje v podstate OT prispevky koncim.

PS: Doufam, ze nekdy uslysim tu Tiktakovo 7gen audio v aute
    "Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD

Member Avatar uživatele crashpc
    Věk
    38
    Vliv
    248

tiktak: ajajaj, to sis to zavařil. Zkusím ty lidi sehnat, ale beyma dělá i kvalitní věci, dokonce i přímo autohifi a competition repráky, takže se dá sehnat její plné osazení uplně v pohodě. A dexon s TVM nemá nejmenší právo se s ní rovnat.

"Proste sazka na jistotu a nakoupeni autohifi komponent"
    - autohifi komponenta obecně není sázka na jistotu.....
    stejně tak jako komponent jiných značek. Když víš kam sáhnout, vždycky dobře vybereš.

"Pokud chce ovsem casem upgradovat a hledat jeste vyssi kvalitu, nevyhne se stejne nakupu osvedcenych znacek a typu pro autohifi produkci, jinak to proste bohuzel nejde a vyvojem k tomu stejne dospeje."

odkdy kvalitu určuje autohifi tam jde jen o ten "kompromis" kvality a odolnosti. z toho 30% autohifi produkce jsou ojebávky a dalších 50% SPL drtičky mozků, a ne kvalitní repráky.
    stejně tak jako hodně stavebnic jsou ojebávky. není ale nad to co jsem řikal - koupit celé kvalitní komponenty, a jen to doma sestavit.
    A proč to dělá?

NA to lze rict jen jedno - zajed si prosim nekam na soutez v SQ produkci, obejdi auta majitelu a OPIS si jejich sestavy, schalne, zda tam na Beymu narazis.
    Ja jejich produkci nezatracuju a priznam se, ze o ni vim jen pomalu, nicmene zastavbu tvorenou Beyma reproduktory, kterou je mozno kvalitou srovnavat byt s low endovymi komponenty treba Rainbowu jsem proste ani nevidel ani neslysel. A kdyz jsem slysel levne subwoofery postavene na tebou oblibene znacce, tak jsem z nich pocit kvalitni reprodukce nemel. Bohuzel
    To, ze je maj namontovany kamaradi, co nekde u pumpy nebo parkovisti Tesca pak predvadej svou produkci okolo jdoucim zakaznikum - to skutecne za kvalitativni ukazatel neberu. Ono hodne lidi chodi v keckach od vietnamcu ci ma doma jako hlavni audiosystem "vez" od sikmoocku z trznice, ktera vic nez svym zvukovym projevem udivuje mnozstvim blikajicich svetylek, nicmene to neni smerodatny ukazatel kvality reprodukce.
    Jak asi po 20te jen v tomhle threadu opakuju - ja netvrdim, ze to nebude hrat, a ze to spoustu lidi neuspokoji, ale tvrdim, ze to nema se skutecne kvalitni reprodukci co spolecneho a ani se ji to vetsinou vubec nepriblizuje.
    Ale jak rikam, ma uz lety vybudovane specificke naroky na to, jak by melo auto hrat k obrazu memu, uz jen treba ten fakt, ze ma nekdo v aute zesilovac ci HU bez moznosti plynuleho fazoveho posuvu pro SW je pro mne neprekonatelne a produkce se mi tim padem nelibi...
    Ale jak rikam, je to o prioritach, financich, zkusenostech atd.
    Jinak je mi skutecne uplne jedno, co kdo v aute ma, kdyz mu to vyhovuje, nicmene fakt, ze jsou nekomu podobne zastavby doporucovany jako "skvela volba" levneho ozvuceni je pro mne rovnez neprezitelnej...
    Ale asi jsem divnej, tak mne - budouci nebo soucasni majitele SW Beyma - prosim nechte mit svuj nazor.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
    .. uz jen treba ten fakt, ze ma nekdo v aute zesilovac ci HU bez moznosti plynuleho fazoveho posuvu pro SW je pro mne neprekonatelne a produkce se mi tim padem nelibi...
    IMO tam žádnej fázovej posuvák bejt nemusí, pokud sou všechny výhybky na aspoň trochu slušný úrovni, tak s fází není problém.
    Pašák erda.

Citace Původně odeslal Erda Zobrazit příspěvek
    IMO tam žádnej fázovej posuvák bejt nemusí, pokud sou všechny výhybky na aspoň trochu slušný úrovni, tak s fází není problém.
    Asi si nerozumime - ja mylsim plynule nastavitelnou casovou fazi pro SW vystup pripadne pro kompletni sadu. A v tom te muzu ubezpecit, ze plynulou casovou fazi pro SW disponuji skutecne az velmi slusnejsi zesilovace, z HU (autoradii) pak opet jen skoro top modely a jeden z nejpropracovanejsich systemu ma Alpine se svymi ruznymi typy "Bass Engine Pro". Nebavime se o vyhybkach pro frekvencni pasma, to je neco jineho
    Vim, ze mas vyborne teoreticke i prakticke znalosti v oblasti Hifi, ale ted mluvime kazdej o necme jinem
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Member Avatar uživatele crashpc
    Věk
    38
    Vliv
    248

podívej se na Beyma power12
    myslím že už jde o takovou skoro střední třídu.... rozhodně to není o SPL
    A proč to dělá?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Subwoofer k mikrosystému
    Založil al.ish v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 13.07.2007, 16:58
  2. Subwoofer nejede
    Založil Neo v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 19.04.2006, 16:08
  3. Pri vetsim zesileni prestane hrat subwoofer...
    Založil PhoB v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 18.01.2005, 20:14
  4. Genius 5.1 HT 3600W // aneb co je to subwoofer ???
    Založil Lubopp v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 16.09.2003, 13:02

Pravidla přispívání