NA to lze rict jen jedno - zajed si prosim nekam na soutez v SQ produkci, obejdi auta majitelu a OPIS si jejich sestavy, schalne, zda tam na Beymu narazis.
Ja jejich produkci nezatracuju a priznam se, ze o ni vim jen pomalu, nicmene zastavbu tvorenou Beyma reproduktory, kterou je mozno kvalitou srovnavat byt s low endovymi komponenty treba Rainbowu jsem proste ani nevidel ani neslysel. A kdyz jsem slysel levne subwoofery postavene na tebou oblibene znacce, tak jsem z nich pocit kvalitni reprodukce nemel. Bohuzel
To, ze je maj namontovany kamaradi, co nekde u pumpy nebo parkovisti Tesca pak predvadej svou produkci okolo jdoucim zakaznikum - to skutecne za kvalitativni ukazatel neberu. Ono hodne lidi chodi v keckach od vietnamcu ci ma doma jako hlavni audiosystem "vez" od sikmoocku z trznice, ktera vic nez svym zvukovym projevem udivuje mnozstvim blikajicich svetylek, nicmene to neni smerodatny ukazatel kvality reprodukce.
Jak asi po 20te jen v tomhle threadu opakuju - ja netvrdim, ze to nebude hrat, a ze to spoustu lidi neuspokoji, ale tvrdim, ze to nema se skutecne kvalitni reprodukci co spolecneho a ani se ji to vetsinou vubec nepriblizuje.
Ale jak rikam, ma uz lety vybudovane specificke naroky na to, jak by melo auto hrat k obrazu memu, uz jen treba ten fakt, ze ma nekdo v aute zesilovac ci HU bez moznosti plynuleho fazoveho posuvu pro SW je pro mne neprekonatelne a produkce se mi tim padem nelibi...
Ale jak rikam, je to o prioritach, financich, zkusenostech atd.
Jinak je mi skutecne uplne jedno, co kdo v aute ma, kdyz mu to vyhovuje, nicmene fakt, ze jsou nekomu podobne zastavby doporucovany jako "skvela volba" levneho ozvuceni je pro mne rovnez neprezitelnej...
Ale asi jsem divnej, tak mne - budouci nebo soucasni majitele SW Beyma - prosim nechte mit svuj nazor.