Moje prispevky mimo sekci "ostatni" nejsou vubec caste, ale tady po dukladnem precteni vsech prispevku musim neco malo napsat. Tiktakovo audio jsem pred par lety slysel a byl to vazne zazitek. Nemam zadne vetsi zkusenosti co se tyka oblasti hi-fi - na kompu posloucham hudbu v konfigu Senny HD580 + Terratec - ted posledni dobou kvuli hram XFI. Nicmene o to tady naprosto nejde.
Proste sazka na jistotu a nakoupeni autohifi komponent se mi zda lepsi a jelikoz budu v blizke dobe zvucit pristi auto, tak doufam, ze Tiktak nezahorkne a poradi mi nejaky konkretni typ, protoze rozhodne odmitam stravit tolik casu jako stravil nad autohifi on, pro me to je jen okrajove hobby
nicmene check, pokud si libujes v tom "uprimnem" chovani tak ti tady verejne vzkazuji, ze bez ohledu na tve znalosti ( ktere nehodnotim) se formou prispevku chovas jako "videl jsem, stavel jsem, muzu machrovat na foru a neberu ohled na nazor ostatnich (mnohdy zkusenejsich)"
Carpe diem.
EDIT: tak uz jsem dostal nejaky feedback na tenhle prispevek, uvidim podle dalsi - necham to tady par dni a pak to prevdepodobne zmenim![]()