Výsledky 1 až 25 z 67

Téma: Subwoofer do auta

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Arrow Re: Subwoofer do auta

Moje prispevky mimo sekci "ostatni" nejsou vubec caste, ale tady po dukladnem precteni vsech prispevku musim neco malo napsat. Tiktakovo audio jsem pred par lety slysel a byl to vazne zazitek. Nemam zadne vetsi zkusenosti co se tyka oblasti hi-fi - na kompu posloucham hudbu v konfigu Senny HD580 + Terratec - ted posledni dobou kvuli hram XFI. Nicmene o to tady naprosto nejde.

Proste sazka na jistotu a nakoupeni autohifi komponent se mi zda lepsi a jelikoz budu v blizke dobe zvucit pristi auto, tak doufam, ze Tiktak nezahorkne a poradi mi nejaky konkretni typ, protoze rozhodne odmitam stravit tolik casu jako stravil nad autohifi on, pro me to je jen okrajove hobby

nicmene check, pokud si libujes v tom "uprimnem" chovani tak ti tady verejne vzkazuji, ze bez ohledu na tve znalosti ( ktere nehodnotim) se formou prispevku chovas jako "videl jsem, stavel jsem, muzu machrovat na foru a neberu ohled na nazor ostatnich (mnohdy zkusenejsich)"

Carpe diem.

EDIT: tak uz jsem dostal nejaky feedback na tenhle prispevek, uvidim podle dalsi - necham to tady par dni a pak to prevdepodobne zmenim
    Naposledy upravil neGryk; 16.10.2007 v 16:44. Důvod: podmety from outside
    "Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Subwoofer k mikrosystému
    Založil al.ish v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 13.07.2007, 16:58
  2. Subwoofer nejede
    Založil Neo v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 19.04.2006, 16:08
  3. Pri vetsim zesileni prestane hrat subwoofer...
    Založil PhoB v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 18.01.2005, 20:14
  4. Genius 5.1 HT 3600W // aneb co je to subwoofer ???
    Založil Lubopp v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 16.09.2003, 13:02

Pravidla přispívání