Citace Původně odeslal check Zobrazit příspěvek
Ani jedinou a ani mě to neláká. Mě by zajímalo, kolik stran teorie ohledně audia (ne nemyslim Sereho a Vidělo, nebo podobnou automutaci) si za život přečetl. Některé tvoje názory jsou do očí bijící.
Reproduktory si rozebíral fundamentální větou, že auto hifi musí být lepší, když se to jmenuje autohifi. Uvěď mi nějaký konkrétní konstrukční prvek, díky kterému je autohifi reproduktor odolnější nebo lepší než jiný reproduktor.
Konkrétně si u auto hifi vychvaloval úžasnou odolnost, a o TVM si říkal, že ten provoz nemůže vydržet. Tady máš protiargument, tak se z toho nevykrucuj.
Gramofon měl smysl ve své době, páska měla smysl ve své době, cdčko mělo smysl ve své době, všechno to jsou dnes překonané věci.
Vyborne, tedy jses "odbornik" na slovo vzaty, je to presne jak jsem psal, pokud si tedy myslis, ze si prectes prirucky o audiu a bude z tebe tim padem Mark Levinson, prirucku o hokeji a bude z tebe Jarda Jagr, pak nas buh chran, pred podobnymi "samozvanymi" odborniky....
Konstrukcnich prvku autoreproduktoru, ktere jsou provedeny jinak (odolneji, z jinych materialu atd) jsem uvedl nekolikrat dost, ze neumis cist je fakt jen tvuj problem...

A to je skutecne muj posledni komentar, s takto zkusenem "praktikem" a "znalcem" v oblasti autohifi, ci gramofonovym analfabetem diskutovat skutecne nebudu, je to pro mne opravdu ztrata casu, myslim, ze uz jsem dost veci dostatecne vysvetlil, kdo to chce pochopit nebo se nad tim alepson zamyslet, mel myslim moznost.
Ze mame diametralne jiny nazor, je samozrejme mozne, akorat ho prosim v ramci nejakych for nerad nikomu, kdo by to chtel myslet s instalaci audia do auta jen trochu vazne, mohl by te pak zakoupenym TVM prastit po jeho poslechu v aute do hlavy...