Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Linksys WRT54G 7.0 problém s inštaláciou

Standardní Linksys WRT54G 7.0 problém s inštaláciou

Linksys WRT54G version 7.0
    Router mi fungoval bezproblémovo až dovtedy kým som ho nedoniesol k rodičom čo majú DSL. Chcel som zdielať internet aby som sa vedel pripojiť aj notebookom. Nedarilo sa mi však nainštalovať router. Všetko som robil podľa pokynov inštalácie a návodu a pri kroku 9 mi píše :
    Sender error while upgradinq the router's language pack.
    Malo to za následok to, že keď som vošiel do webmenu routra, bola tam len grafika a čísla bez písmen, menu a pod.
    Tomu som samozrejme rozumel, a na internetovom fóre som našiel kvázi riešenie, cez 192.168.1.1/language.htm som sa snažil nahrať súbor s CD a adresári Pack en_lang.bin. Keď som to tam nahral, tak mi vybehlo popup okno s bielym stredom orámované čiernym lemom, žiadny text ani tlačidlo tam nebolo, a bolo to tam dlho (myslel som, že to po čase zmizne). Ale ani toto nepomohlo a stále nevidím položky web menu.
    Toto sa mi stalo aj u rodičov doma s DSL, a aj u mňa kde mám wifi pripojenie do routra s káblom.
    Keď som pokračoval ďalej v inštalácii, tak mi nešlo cez krok 10, písalo chybu :
    Router configuration error. Whould you like to try again?
    a potom
    Unable to connect the Router. Check the cable connection from computer to the router.
    Káble sú zapojené dobre, lebo v stolové PC čo mám pripojené cez router internet ide, akurát nejde wifi pripojenie.
    Skúšal som samozrejme aj reset routra a následné preinštalácie, stále rovnaký problém...
    wanthom.szm.sk - Ako zarobiť na internete
    AMD Athlon XP 2500+ Barton@3200+ , EPoX 8RDA+ rev 2.2 (Bios 29.7.04) , DDRAM 512 MB Seitec CL2,5 PC3200 Dual Channel(DDR400) , HDD Samsung SP1614N, 160 GB, 8 MB cache, 7200rpm, ATA100 , HDD Maxtor D740X-6L, 60 GB, 2 MB cache, 7200rpm, ATA133 , Sapphire Radeon 9600XT 128 MB , DVD-RW NEC ND-4550A@4551 (FW 1-X3) , ViewSonic VP191s - LCD 19'' , Microsoft Wireless Intellimouse Explorer 2.0A , klávesnica Logitech Internet Pro Keyboard , Creative Muvo TX SE 512MB USB 2.0 (mp3 player/usb disk)

Standardní Re: Linksys WRT54G 7.0 problém s inštaláciou

Jestli si schopen se dostat do menu upgrade firmware, tak v routeru znovu přehraj firmware. Jestli ne, tak jej dej na reklamaci.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. nastavení openwrt firmwaru na Linksys wrt54G?
    Založil Staňour v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 10.10.2005, 01:48
  2. Velmi zahadny problem... ALi M1621
    Založil Spirit v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 14.11.2004, 22:36
  3. Problém z inštaláciou Win XP
    Založil Astarti v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 24.04.2004, 20:15
  4. AVG 7.0 - problém s aktualizací z internetu