Výsledky 1 až 25 z 47

Téma: quad 2 core a komponenty a spotreba

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: quad 2 core a komponenty a spotreba

Citace Původně odeslal forest CNT Zobrazit příspěvek
    Asi ti nejedou furt ty 4 HDD na plno že? Je to tedy spotřeba udávaná jen při tom testu.
    Disky jedou nonstop. Porad na ne neco saha... Jinak disk ma prikon (kdyz se jen toci) ~10W, pri cteni/zapisu jen o trochu vice. ady se nejak extra setrit neda

Už jsem to psal u mě a prakticky u každého kdo má dvousazbové hodiny je to třeba i jenom 1kc/kWh, ale beru že to uvádíš na sebe.
    http://www.tzb-info.cz/t.py?t=4&i=14&h=3 1Kc/kWh je z rise snu a pohadek. Babicka Karkulky takovy tarif mozna ma.

Celý rok ti nepojedou určitě všechny 4HDD a nebudeš mít non-stop puštěná ta dvě LCD, takže tahle kalkulace je sice správná, ale tohodle čísla asi nikdy nikdo nedosáhne.
    To myslim doslo kazdemu.
    Naposledy upravil miho; 16.08.2007 v 09:52.

Citace Původně odeslal miho Zobrazit příspěvek
    Disky jedou nonstop. Porad na ne neco saha... Jinak disk ma prikon (kdyz se jen toci) ~10W, pri cteni/zapisu jen o trochu vice. ady se nejak extra setrit neda
    mně žere PC o 15Wh více když ten druhej disk najede, takže x3 to dělá docela dost, ale pokud ti jedou všechny furt, tak to sedí.
    Citace Původně odeslal miho Zobrazit příspěvek

http://www.tzb-info.cz/t.py?t=4&i=14&h=3 1Kc/kWh je z rise snu a pohadek. Babicka Karkulky takovy tarif mozna ma.
    Koukni na www.eon.cz na tarif D45. i kdybych počítal průměr tak mně to vyjde kolem 1,6kč/kWh.
    1,1kč/kWh to bylo loni, pak snížili měsíční sazbu za hodiny a zvetli sazby za kWh. I tak to je dost velkej rozdíl oproti 4kč/kWh.
    Naposledy upravil forest CNT; 16.08.2007 v 12:17.
    Můj PC naleznete zde.

Koukni na www.eon.cz na tarif D45. i kdybych počítal průměr tak mně to vyjde kolem 1,6kč/kWh.
    1,1kč/kWh to bylo loni, pak snížili měsíční sazbu za hodiny a zvetli sazby za kWh. I tak to je dost velkej rozdíl oproti 4kč/kWh.
    Koukám koukám, do tarifů a sazeb platných od 1.1.2007 - http://www.eon.cz/cs/customers/citiz...primotop.shtml
    A můžu si oči vykoukat, ale v nízkém tarifu je to 1,79 Kč/kWh a ve vysokém 2,08 Kč/kWh. Použiji-li vážený průměr (1,79/24*20) + (2,08/24*4) = 1,84 Kč/kWh. Jestli mi chceš tvrdit, že jsi počítal cenu bez DPH, tak možná, ale jako domácnost (i s přímotopem) ji určitě platíš včetně DPH.

Jasně, běžná domácnost netopí elektřinou (akumulačkami nebo přímotopem) a nemá tepelné čerpadlo, proto nemá sazby D35 a vyšší
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

ma napadlo, ze vlastne pokial ma clovek silny pocitac, tak v zime nemusi v danej izbe ani kurit.
    Moze rovno vypnut radiator, ved nejaky riadny comp
    zo silnou grafikou v pohode zozere do 400W + nejaky ten 24`Lcd dalsich 100W.
    HP PAVILION Slimline s5210.cs/ P DC E6300/ 4GB DDR3/ G210 512MB/ 320GB 7.2k

Citace Původně odeslal Majo1 Zobrazit příspěvek
    ma napadlo, ze vlastne pokial ma clovek silny pocitac, tak v zime nemusi v danej izbe ani kurit.
    Moze rovno vypnut radiator, ved nejaky riadny comp
    zo silnou grafikou v pohode zozere do 400W + nejaky ten 24`Lcd dalsich 100W.
    To souhlasí, pokud není venku méně než -4°C, tak nepotřebuju v místnosti, kde běží dvě PC, topit Podle UPSky je trvalý odběr (bez monitorů) 460W, s monitorama a když se něco dělá tak 690W při náročné aplikaci/hře 880W.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Koukám koukám, do tarifů a sazeb platných od 1.1.2007 - http://www.eon.cz/cs/customers/citiz...primotop.shtml
    A můžu si oči vykoukat, ale v nízkém tarifu je to 1,79 Kč/kWh a ve vysokém 2,08 Kč/kWh. Použiji-li vážený průměr (1,79/24*20) + (2,08/24*4) = 1,84 Kč/kWh. Jestli mi chceš tvrdit, že jsi počítal cenu bez DPH, tak možná, ale jako domácnost (i s přímotopem) ji určitě platíš včetně DPH.

Jasně, běžná domácnost netopí elektřinou (akumulačkami nebo přímotopem) a nemá tepelné čerpadlo, proto nemá sazby D35 a vyšší
    OK, toho DPH jsem si nějak nevšimnul, tak 1,8kč/kWh, i tak to není žádná hrůza a méně než polovina ze 4kč
    Můj PC naleznete zde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání