Výsledky 1 až 25 z 47

Téma: quad 2 core a komponenty a spotreba

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: quad 2 core a komponenty a spotreba

Citace Původně odeslal miho Zobrazit příspěvek
    Konecne jsem se dokopal a zprovoznil ten zasuvkovy elektromer.

Q6600@3.15GHz 1.38V (nastaveno v BIOSu, v zatezi vyrazne poklesne bez zateze zase drzi dole EIST), 4x 1GB, 4x HDD, DVD, 8800GTX, Audigy1, sitovka, 2x12cm vetrak 2x8cm vetrak, enermax 620W zdoj.

Bez zateze 260W

4 thready prime - 362W

4 thready prime + 3d gamesa - 395W
    Asi ti nejedou furt ty 4 HDD na plno že? Je to tedy spotřeba udávaná jen při tom testu. Osobně mám 2 HDD, ale ten jeden je jen na zálohu a po 10 minutách nečinnosti se zaparkuje a nežere těch 20Wh, ale jen 1Wh, což u 3 zaparkovaných/nezaparkovaných HDD může dělat velký rozdíl ve výsledku.

Celkova spotreba vcetne 2x lcd (19" a 20"), 5.1 beden, tiskarny ve stand-by, ADSL modem+router+AP:

Plna zatez - 530W
    Bez zateze - 400W

Podle posledniho vyuctovani me stoji 1kWh 4Kc (cast elektrina cast transport).
    Už jsem to psal u mě a prakticky u každého kdo má dvousazbové hodiny je to třeba i jenom 1kc/kWh, ale beru že to uvádíš na sebe.

Naklady si tedy kazdy spocita snadno sam Pri max. vytizeni by ta potvora sezrala ~18500 Kc/rok
    To je scestný údaj. Celý rok ti nepojedou určitě všechny 4HDD a nebudeš mít non-stop puštěná ta dvě LCD, takže tahle kalkulace je sice správná, ale tohodle čísla asi nikdy nikdo nedosáhne. A to ještě máš asi nejdražší možnou elektriku v republice

Ten druhý test v zátěži bereš zase s tou gamesou? To jsi nějak zapomněl poznamenat, jelikož v takovém případě ti žere další Wh grafárna, což by se taky nedalo brát jako normální provoz.
    Naposledy upravil forest CNT; 16.08.2007 v 10:18.
    Můj PC naleznete zde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání