DOC_ZENITH: Měl jsem za to, že problém byl v driverech starších karet, jejichž výrobci už je nepřizpůsobili pro HL2 a právě karty s TnL (GeForce, Radeon) měly drivery pro HL2 optimalizované, proto to běhalo. Pokud by ale mezi R100 a RV100 byl takový rozdíl, jak popisuješ, tak by to mojí teorii vyvracelo.

Já jsem kdysi zkoušel HL2 na Rage 128 PRO a G400MAX a problém byl v tom, že jakmile jsem chtěl změnit detailní nastavení, hra padal do Win. Ale se def. nízkým (ne minimálním) to na G400MAX tuším jelo kolem 20FPS a problém byl, že byly poškozené některé textury. Takže pokud by textury byly OK a detaily by se daly stahnout, mělo by to podle mě běžet i na ní. Proto se divím, že by s RV100 byl takový problém. Vždyť TnL i ve 3DMarku2001, který byl pro něj optimalizovaný, jede na prvních TnL kartách rychleji se SW TnL, než s HW TnL. Schválně to zkusím přeměřit... (HL2, abych RV100 zkusil, momentálně nainstalovaný nemám). Jo, ještě mě napadá jedna věc - testovals to na 32MB nebo 64MB verzi? Já mám totiž 64MB R7000 i 64MB R7200.