Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: ATi Radeon 7000

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: ATi Radeon 7000

Citace Původně odeslal Smaky Zobrazit příspěvek
    cože? to sem ani netušil že to vytáhne Half-Life 2 . No je to ta jak píšeš 160mhz 64bit DDR . dík konečně sem zas o stupeň happy
    Ale tak na min. detaily v 640*480 S dobrou sestavou možná 800*600 s min detaily.

Na R7200 mi běhal v 800*600 - a detaily jsem neměl zdaleka minimální. R7000 je de-facto polovina R7200, přičemž propustnost pamětí je stejná, takže by to ještě dát mohl. Pokud to budeš zkoušet, dej vědět, jak jsi dopadl

Citace Původně odeslal Mirek Zobrazit příspěvek
    Ta karta byla nepoužitelná na hry už v roce 2003 (a pomalejší než běžná GeForce 2 MX) - viz tato http://www.pctuning.cz/index.php?opt...1&limitstart=4 a následující kapitoly.
    Testoval jsem GF2MX a R7000 - obojí na referenčních taktech (175/166 a 183/183) a R7000 mi v průměru nedopadala pomaleji. Je fakt, že jsem měl ve výběru hry staršího data (a ktomu novější drivery než ty), ale kdo by taky na těhle kartách chtěl hrát novinky z roku 2003

Citace Původně odeslal Mirek Zobrazit příspěvek
    Možná by se na tom HL2 s naprosto osekanými detaily a v nízkém rozlišení hýbal – má to ale někdo zapotřebí, když se v bazarech na netu válej celkem rozumný karty jako Radeon 9550 kolem osmi stovek?
    K tomu není co dodat
    Naposledy upravil no-X; 04.08.2007 v 13:59.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání