Výsledky 1 až 25 z 590

Téma: ATi R600

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    357

Standardní Re: ATi R600

Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
    Já? Tys chtěl vyškrnout je R6V, protože s R600 chybí stín hráče, ale COD2 nebo SC4, které v seznamu byly též a na G80 neběhají, jak by měly, ti nevadily
    Ja chtel vyskrtnout jen Vegas, protoze tam o te chybe vim, kdybych vedel o ostatnich, tak to zminim taky
    A to jsem si myslel, ze jsem to napsal tak, ze je jasne, ze nevadi na ci strane je chyba, ale jak je vidno...

EATM rychlejsi? Ano. Kvalitnejsi? Na vzorku to vypada, ze ano, ale nerozmazava to nahodou tak trosku obraz?
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

EATM vůbec textury bez alpha-kanálu a hrany polygonů neovlivňuje (je to enhanced alpha to mask), takže těžko
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Věk
    42
    Vliv
    357

Moje chyba, jeste se v tech novych zkratkach neorientuju, mel jsem samozrejme na mysli CFAA, ktere v tech testech snad nikde pouzito nebylo nebo ano?
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Citace Původně odeslal Masster Zobrazit příspěvek
    Moje chyba, jeste se v tech novych zkratkach neorientuju, mel jsem samozrejme na mysli CFAA, ktere v tech testech snad nikde pouzito nebylo nebo ano?
    V těch testech v seznamu? Ne. CFAA a CSAA jsou dost odlišné přístupy, takže srovnání výkonu bez srovnání kvality by myslím nebylo dobré.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci

Member Avatar uživatele LosDatlos
    Věk
    51
    Vliv
    273

Citace Původně odeslal Masster Zobrazit příspěvek
    Ja chtel vyskrtnout jen Vegas, protoze tam o te chybe vim, kdybych vedel o ostatnich, tak to zminim taky
    A to jsem si myslel, ze jsem to napsal tak, ze je jasne, ze nevadi na ci strane je chyba, ale jak je vidno...

EATM rychlejsi? Ano. Kvalitnejsi? Na vzorku to vypada, ze ano, ale nerozmazava to nahodou tak trosku obraz?
    Já nevím, ale já při hraní RV6 tam stín hráče mám...
    GAME PC - Intel Core2 Duo E8400 9x500 | FULL WaterCooling system by Pavel Kuncl (Thanks!) | DFi DK P35-T2RS | G.SKILL 2x2GB DDR2 PC2 - 8000 5 - 5 - 5 - 15 | ATi Palit HD 4870 1GB | Enermax Liberty 620W
    HTPC - Fujitsu-Siemens Scaleo E | Intel Pentium 4 3GHz | 2x512 MB RAM | ATi HD 4350 512MB | Samsung UE32B6000VWXXH | WXP MCE
    NTB - Acer ONE 150b | Atom N270 | 2x512 MB RAM DDR2 | intel i965 GM | WXP Pro

Věk
    42
    Vliv
    357

Citace Původně odeslal LosDatlos Zobrazit příspěvek
    Já nevím, ale já při hraní RV6 tam stín hráče mám...
    A AA tam mas? O tom dost silne pochybuju

Na B3Df někdo zmínil, že na X1950PRO mu HDR+AA+stín hráče funguje. Nemám to jak ověřit - možná záleží na verzi ovladače.

Muze mi tu, prosim, nekdo zasvedceny rict, jestli ma HD2900 uz konecne linearni filtrovani pri ziskavani vzorku z depth mapy nebo je to porad zalezitost NV? (tj. ze na min/max filtr u depth mapy funguje v OGL: GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR a nebo zase jen GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST, obdobne v D3D)

Sem to zkousel vykoumat ze screenu a podle nich se zda, ze tam je. Ale je to tezko takhle posoudit. Muzou to byt i pozmenene shadery, resp. jiny vzor rozlozeni samplu.

Screeny X1900 (bez linearniho filtru, ale s rozlozenim vice vzorku) a HD2900(ciste jenom linearni HW filtr?).
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Tak jsem zjišťoval info ohledně HDR+FSAA+stínů v R6V a situace je následující:

- hra tuhle kombinaci oficiálně vůbec nepodporuje
    - na Radeonech se buďto nezapne AA, nebo se nezobrazí stíny
    - nVidia používá nějaký driver hack (zřejmě něco a la Chuck-patch), ale přesto AA+HDR+stíny korektně nefungují - konkrétně stíny vypadávají nebo jsou nekompletní (pict1, pict2)

Takže v tomhle si ATi s nVidií nemají co vyčítat - s AA to prostě korektně nechodí na ničem

Vi nekdo v cem je problem, ze jim nejde HDR a AA zaroven?
    GigaByte GA-M55plus-S3G --- A64 3200+ @ 24oo ~ 1,375V BOX --- 2x512 Geil 667 CL4 @ 980 CL5 --- WD2500KS --- Acer AL1721ms --- 1/1 MBit/s via WiFi
    Blog

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 aneb jeste ze ty "ochrany" programujou rozumny lidi :]

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Ati Catalyst 6.5 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 29.05.2006, 07:20
  2. ATi Catalyst™ 6.3
    Založil no-X v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 22.03.2006, 17:02
  3. Ati Catalyst™ 6.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 15