Výsledky 1 až 25 z 434

Téma: Jaky sluchatka? (cca 2.500,-)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jaky sluchatka? (cca 2.500,-)

Citace Původně odeslal alizeeboy Zobrazit příspěvek
    heh, uz mi odpisali... nechcu mi ich vymenit, ze vraj mi len vratia peniaze

no neviem co budem robit, bol som s nimi(so zvukom - krasne vysky) totiz velmi velmi spokojny
    To asi svedci o tom, ze jine nemaji Respektive jaky by byl pripadne problem si nechat vratit penize a hned si zase jedny koupit ?

A jinak pri zkouseni - je problem si je vyzkouset primo na krame, kde je kupujes? Respektive na vice vystupech, aby si eliminoval napr. problem s tvym vystupem zvukovky?

A obecne - nepripada ti to trochu uchylny, "honit" se za hloubkama a vejskama? Respektive ja osobne chci dostat z audio zarizeni zvuk co nejpodobnejsi originalu, ne odrovnat soustavy ci sluchatka maximalnimi korekcemi, ktere uz na rozumne namasterovanej song a slusnej vystup vubec nejsou potreba, respektive mozna lehce, ne na 90%....
    Ale treba jsem divnej, respektive kdyz ti to dela dobre...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
    To asi svedci o tom, ze jine nemaji Respektive jaky by byl pripadne problem si nechat vratit penize a hned si zase jedny koupit ?
    OK, kludne by som pockal ked aj mesiac, ale asi by ma porazilo keby mi poslali tie iste shity. to by mi uz nevymenili. myslim ze na slovensku je len jeden predajca tejto znacky.
    A jinak pri zkouseni - je problem si je vyzkouset primo na krame, kde je kupujes? Respektive na vice vystupech, aby si eliminoval napr. problem s tvym vystupem zvukovky?
    tesne predtym som vracial napr. Sennheiser eH350(2800sk, zvuk sa mi nepacil - malo vysiek a zastrete a riadne nepohodlne nausniky) no a tie mali... myslim ze viac vyraznejsie basy, ale ked som tomu vykuril na plne, sluchatka hrat sice nestacili, ale hrali rovnako obe sluchatka(prave aj lave). [to iste platilo pre koss sb45(2500sk) - tiez som ich vratil, hnusne ale hnusne zastrete a ziadne vysky, total grc]
    A obecne - nepripada ti to trochu uchylny, "honit" se za hloubkama a vejskama?
    hmm co na to povedat... mam rad basy(ale ich nemusim), ale pokial basy zastieraju vysky... take sluchatka by som rozdupal. vysky mam velmi rad, ehm blbost, ne rad, tie su tam jednoducho nutne. neznesem pocit zastretosti a preto si to vylepsujem EQ(vyskami). ked nepocujem vysky, mam pocit ako keby som mal medzi uchom a sluchadlom riadny kus deky=koss.

edit: mozno ze to moje nastavenie nerobi zvuk realnym, ale vsetky zvuky to robi jasnejsimi a krasnejsimi ako v reale(aspon pre mna urcite).

Citace Původně odeslal stano Zobrazit příspěvek
    no zvukovkou to nebude ...asi ti rezonuje jednej repracik v sluxadle ..mozno spadli a uvolnil sa nejaky kontakt abo tak ...urcite reklamacka ...a nedaj sa odbyt nejakymi kravinami ...
    dik
    Naposledy upravil alizeeboy; 08.05.2007 v 13:40.

....
    Naposledy upravil alizeeboy; 20.05.2007 v 14:31.

na levny Repro/Sluchatkach ti je zmena k prdu. zalezi co mas za aparaturu...cim lepsi, tim lepsi potrebujes vystupni kartu

ja mam treba sracky I-Trigue tak si se SB A4 vystacim. az budu kupovat lepsi repro tak koupim adekvatni kartu
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

Audigy 4 co se týče zvuku musí stačit každýmu , troufnu si říct bez vohledu na repro . A jestli tě zajímá, v čem budeš ztrátový, tak myslím že ve financích .

P.S. Finanční rozdíl, který ušetříš nepřechodem na xfi bych doporučoval prohýřit s děvčaty :-P
    Naposledy upravil Erda; 10.05.2007 v 19:11.
    Pašák erda.

Citace Původně odeslal Erda Zobrazit příspěvek
    Audigy 4 co se týče zvuku musí stačit každýmu , troufnu si říct bez vohledu na repro . A jestli tě zajímá, v čem budeš ztrátový, tak myslím že ve financích .

P.S. Finanční rozdíl, který ušetříš nepřechodem na xfi bych doporučoval prohýřit s děvčaty :-P
    diki
    takze si asi urcite nepohorsim a dufam ze neco aj ziskam

tu zmenu musim urobit z inych dovodov

ale sa mi nezdaju tie vstupy/vystupy, audugy 4 ich ma viac. vedel by mi to niekto vysvetlit?
    Naposledy upravil alizeeboy; 10.05.2007 v 19:21.

Podle vobrázku to je růžovej a to bejvá mic-in. Takže bud tam není vůbec (nemyslím) nebo se to bude softwarově přepínat s nějakým jiným vstupem výstupem - takže bych to asi neřešil.
    Pašák erda.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. jaky receiver a repro za cca 20-25 tisic?
    Založil Rob v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 365
    Poslední příspěvek: 16.01.2006, 15:03
  2. Sluchátka Speedlink Medusa 5.1 zkušenosti:
    Založil jfk v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 24.05.2004, 12:03
  3. Jaky HW na postaveni teto WIFI site?
    Založil JiM v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.05.2004, 07:07
  4. Jaký poštovní server pro cca 8 uživatelů.....
    Založil DAFER v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.03.2003, 14:34
  5. Vystup na sluchatka na predni strane bedny...
    Založil Umbro v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 30.11.2002, 15:47

Pravidla přispívání