![]()
EQ winampu boli len na ukazku, netreba sa toho chytat.
vedeli by ste poradit nejaky prehravac s kvalitnymi EQ ? tie na zvukovke(SBA4) mi zaz az tak uplne nevyhovuju
(myslim ze Sam Broadcaster ma kvalitne EQ)
![]()
EQ winampu boli len na ukazku, netreba sa toho chytat.
vedeli by ste poradit nejaky prehravac s kvalitnymi EQ ? tie na zvukovke(SBA4) mi zaz az tak uplne nevyhovuju
(myslim ze Sam Broadcaster ma kvalitne EQ)
do kolonky Hledat zadat "přehrávač" a hle co vypadne hned na 1nim radku:
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?...%C3%A1va%C4%8D
Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)
jasne ti nahore pisu, ze mas zkusit foobar...nezlobte se na mne vsichni vespolek, ale zacina mi pripadat, ze se zde jedna o posthunting a to jeste takovej, ze se zde zcela vytratila soudnost a je to na hrane s otravovanim lidi, proste kvituju, ze uz nepouzivas vulgarizmy, ale "co je moc je moc" nekdy je dobre vedet, kdy prestat. Trosicku projdi temata zde na foru, dole pod forem si je muzes rozbalit treba o rok zpatky a nacerpas mnoho informaci, aniz bys musel pouzivat spamovite a koldokolvite prispevky. Priklad eq SUXXX, neco o regulaci hlasitosti a urovnich v digitalne zpracovanem zvuku atd. Dale si nastuduj Calebovy prispevky o crossfeedu nebo jak se tomu nadava(tyka se to sluchatek) a vysleduj si ze zkusenosti a postrehu ostatnich a ze jich tu jsou ne desitky, ale stovky..co je vubec pro muziku na kompech dobre.
Naposledy upravil uberguru; 20.04.2007 v 23:21.
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
myslel som ze foobar je len prehravac(bez EQ). no ale tie foobar EQ sa mi vobec nezdaju lepsie ako ma moja zvukovka(SBA4), alebo Sam Broadcaster, no ved este uvidime
len tak medzi recou > jak sa pozna dobry EQ?![]()
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
mozno je kvalitny a presny, ale mojmu uchu neladi.
Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)