Stránka 15 z 18 PrvníPrvní ... 51112131415161718 PosledníPoslední
Výsledky 351 až 375 z 435

Téma: Jaky sluchatka? (cca 2.500,-)

Standardní Re: Jaky sluchatka? (cca 2.500,-)

Tak to ti urcite nepomoze, pretoze HD 580 k normalnej zvukovke moc pripojit nejdu (aby sa vyuzili) a zaroven HD 555 su cosi uplne ine ako 580 ...
    S takym ekvalizerom ako tu mas nahodeny som si to prave skusil a to je co preboha? vsak to znie, ako keby som mal hlavu v plechovke, obalenu oterakom a postaval niekde kusok od kapely :-O
    Vytiahnutie ktorehokolvek slideru na max je totalna kravovina ....
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

hehe , no len som chcel ukazat ktore vyskove Hz mi asi tak vyhovuju, urcite ich nemam dane na plne. vlastne pouzivam len tie na zvukovke(az na jeden, winamp 16K)
    no a dalsia vec je ze ty mas uplne ine sluchadla(s vyzarnejsimi vyskami asi), mozno sa ti to viac prejavilo. ved ked mam sluchdla ktore maju biedne vysky, tak ich asi musim hodne pridat aby som neco(vysky) pocul. (kua, alebo ze by som bol hluchy(?), heh no to si nemyslim, mam snad najlepsi(aj najvsimavejsi) sluch v rodine).

nj foobar, ale zas az tolko tu music nepocuvam(ok vyskusame)

"no bodejt by nepichalo..poslouchas prebuzenou muziku. takhle vytahnout equalizer..."
    ee, pisal som ze len ked je EQ "6K" vytiahnuty na max, mi to nici usi(ok to je jedno, mozno som ta len teraz ja nepochopil)

skusal som to na beyeroch DT 231, to su bratru sluchatka za 1 400 Kc. Na svoje kvality dost za hubicku ... takmer sa obavam ze by ti stacili
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

njn holt probrali sme zde vsechny mozny veci...a jen dodam, tezko muze madcap porovnavat vysky a basy za tve usi...muze bez problemu porovnat napr. jak jde nataktovat procesor, ale poslech za nikoho subj. udelat nemuze.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Najlepsie je, ked ide niekto kupit sluchadla za 3-4 litre a pocuva to potom cez Winamp (a dufam, ze prevazne 128-160kbit mp3ojce)

to pozor, aj tam sa to da "pouzit" stacilo, ked som kolegovi pucil jedny co som mal akurat na stole a on potom vravi, ze objavil netusene zvuky a nastroje v nejakych foo fighters z beznych mp3 an integrovanej zvukovke )

hlavne mi prijde ze alizeeboy se snazi "teoreticky rozebrat" do uuuupplnedo detailu kazdy slusny headphones a porovnavat jaky ma zvuk pri 16K...to mi prijde jako fakt ujety! chapu ze chces mit za svý peníze co nejlepsi zvuk, ale takhle to resit je imho trochu moc. nazoru uz tu máš dost, doporucení sluchátek taky...bez do kramu, zkus si nejaky tvy favority a vem co se ti bude opticky i konstrukčně líbit.
    navic mi neprijde ze to mas na nejaky profi hraní když resis EQ ve winampu takze ti nejaky zakolisaní tonu v 16K muze byt ukradený
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

Citace Původně odeslal -jb- Zobrazit příspěvek
    hlavne mi prijde ze alizeeboy se snazi "teoreticky rozebrat" do uuuupplnedo detailu kazdy slusny headphones a porovnavat jaky ma zvuk pri 16K...to mi prijde jako fakt ujety! chapu ze chces mit za svý peníze co nejlepsi zvuk, ale takhle to resit je imho trochu moc. nazoru uz tu máš dost, doporucení sluchátek taky...bez do kramu, zkus si nejaky tvy favority a vem co se ti bude opticky i konstrukčně líbit.
    navic mi neprijde ze to mas na nejaky profi hraní když resis EQ ve winampu takze ti nejaky zakolisaní tonu v 16K muze byt ukradený
    Souhlas a muj podpis k tomu
    Jestli jde nekomu u sluchatek za tyto castky jen o to, jak hrajou na hranici infrazvuku a ultrazvuku, tak si myslim, ze je neco v neporadku.
    A pokud jde nekomu o tyhle slozky, muze si misto headphones koupit ultrazvukovou vanovou cisticku treba na brejle - bude mit razem polouzavreny supersluchatko, ktery mu jeste pri poslechu vycisti usi, nos, ocni panenky i plet
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

EQ winampu boli len na ukazku, netreba sa toho chytat.

vedeli by ste poradit nejaky prehravac s kvalitnymi EQ ? tie na zvukovke(SBA4) mi zaz az tak uplne nevyhovuju
    (myslim ze Sam Broadcaster ma kvalitne EQ)

Citace Původně odeslal alizeeboy Zobrazit příspěvek
    vedeli by ste poradit nejaky prehravac s kvalitnymi EQ ? tie na zvukovke(SBA4) mi zaz az tak uplne nevyhovuju
    (myslim ze Sam Broadcaster ma kvalitne EQ)
    do kolonky Hledat zadat "přehrávač" a hle co vypadne hned na 1nim radku:

http://4um.ocguru.cz/showthread.php?...%C3%A1va%C4%8D

jasne ti nahore pisu, ze mas zkusit foobar...nezlobte se na mne vsichni vespolek, ale zacina mi pripadat, ze se zde jedna o posthunting a to jeste takovej, ze se zde zcela vytratila soudnost a je to na hrane s otravovanim lidi, proste kvituju, ze uz nepouzivas vulgarizmy, ale "co je moc je moc" nekdy je dobre vedet, kdy prestat. Trosicku projdi temata zde na foru, dole pod forem si je muzes rozbalit treba o rok zpatky a nacerpas mnoho informaci, aniz bys musel pouzivat spamovite a koldokolvite prispevky. Priklad eq SUXXX, neco o regulaci hlasitosti a urovnich v digitalne zpracovanem zvuku atd. Dale si nastuduj Calebovy prispevky o crossfeedu nebo jak se tomu nadava(tyka se to sluchatek) a vysleduj si ze zkusenosti a postrehu ostatnich a ze jich tu jsou ne desitky, ale stovky..co je vubec pro muziku na kompech dobre.
    Naposledy upravil uberguru; 20.04.2007 v 23:21.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

myslel som ze foobar je len prehravac(bez EQ). no ale tie foobar EQ sa mi vobec nezdaju lepsie ako ma moja zvukovka(SBA4), alebo Sam Broadcaster, no ved este uvidime

len tak medzi recou > jak sa pozna dobry EQ?

mozno je kvalitny a presny, ale mojmu uchu neladi.

mozno je kvalitny a presny, ale mojmu uchu neladi.
    no comment
    tak si kup ladičku na ucho

....
    Naposledy upravil alizeeboy; 20.05.2007 v 14:29.

Tak ja som to uz pisal vyssie, ze som recenzent a DT440 som testoval == nevlastnim ich a momentalne uz ich nemam. Ekvalizer sice nepouzivam v podstate vobec, ale to co popisujes (ak teda nie si hluchy, otoc si ich opacne ci to budes pocut aj na druhom uchu rovnako) vypada na reklamacku/chybu vyrobnu ci poskodenie pri preprave. Pazvuky fakt nie su normalne

....
    Naposledy upravil alizeeboy; 20.05.2007 v 14:30.

no zvukovkou to nebude ...asi ti rezonuje jednej repracik v sluxadle ..mozno spadli a uvolnil sa nejaky kontakt abo tak ...urcite reklamacka ...a nedaj sa odbyt nejakymi kravinami ...
    MSI 610gx + HP LP2475 +Logitech mx518 + KRK RP5

Pentax k10D + 18-55, sigma 70-300 APO, sigma 24-70/2,8 + Metz 48

heh, uz mi odpisali... nechcu mi ich vymenit, ze vraj mi len vratia peniaze

no neviem co budem robit, bol som s nimi(so zvukom - krasne vysky) totiz velmi velmi spokojny

heh, uz mi odpisali... nechcu mi ich vymenit, ze vraj mi len vratia peniaze

no neviem co budem robit, bol som s nimi(so zvukom - krasne vysky) totiz velmi velmi spokojny
    To asi svedci o tom, ze jine nemaji Respektive jaky by byl pripadne problem si nechat vratit penize a hned si zase jedny koupit ?

A jinak pri zkouseni - je problem si je vyzkouset primo na krame, kde je kupujes? Respektive na vice vystupech, aby si eliminoval napr. problem s tvym vystupem zvukovky?

A obecne - nepripada ti to trochu uchylny, "honit" se za hloubkama a vejskama? Respektive ja osobne chci dostat z audio zarizeni zvuk co nejpodobnejsi originalu, ne odrovnat soustavy ci sluchatka maximalnimi korekcemi, ktere uz na rozumne namasterovanej song a slusnej vystup vubec nejsou potreba, respektive mozna lehce, ne na 90%....
    Ale treba jsem divnej, respektive kdyz ti to dela dobre...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
    To asi svedci o tom, ze jine nemaji Respektive jaky by byl pripadne problem si nechat vratit penize a hned si zase jedny koupit ?
    OK, kludne by som pockal ked aj mesiac, ale asi by ma porazilo keby mi poslali tie iste shity. to by mi uz nevymenili. myslim ze na slovensku je len jeden predajca tejto znacky.
    A jinak pri zkouseni - je problem si je vyzkouset primo na krame, kde je kupujes? Respektive na vice vystupech, aby si eliminoval napr. problem s tvym vystupem zvukovky?
    tesne predtym som vracial napr. Sennheiser eH350(2800sk, zvuk sa mi nepacil - malo vysiek a zastrete a riadne nepohodlne nausniky) no a tie mali... myslim ze viac vyraznejsie basy, ale ked som tomu vykuril na plne, sluchatka hrat sice nestacili, ale hrali rovnako obe sluchatka(prave aj lave). [to iste platilo pre koss sb45(2500sk) - tiez som ich vratil, hnusne ale hnusne zastrete a ziadne vysky, total grc]
    A obecne - nepripada ti to trochu uchylny, "honit" se za hloubkama a vejskama?
    hmm co na to povedat... mam rad basy(ale ich nemusim), ale pokial basy zastieraju vysky... take sluchatka by som rozdupal. vysky mam velmi rad, ehm blbost, ne rad, tie su tam jednoducho nutne. neznesem pocit zastretosti a preto si to vylepsujem EQ(vyskami). ked nepocujem vysky, mam pocit ako keby som mal medzi uchom a sluchadlom riadny kus deky=koss.

edit: mozno ze to moje nastavenie nerobi zvuk realnym, ale vsetky zvuky to robi jasnejsimi a krasnejsimi ako v reale(aspon pre mna urcite).

Citace Původně odeslal stano Zobrazit příspěvek
    no zvukovkou to nebude ...asi ti rezonuje jednej repracik v sluxadle ..mozno spadli a uvolnil sa nejaky kontakt abo tak ...urcite reklamacka ...a nedaj sa odbyt nejakymi kravinami ...
    dik
    Naposledy upravil alizeeboy; 08.05.2007 v 13:40.

....
    Naposledy upravil alizeeboy; 20.05.2007 v 14:31.

na levny Repro/Sluchatkach ti je zmena k prdu. zalezi co mas za aparaturu...cim lepsi, tim lepsi potrebujes vystupni kartu

ja mam treba sracky I-Trigue tak si se SB A4 vystacim. az budu kupovat lepsi repro tak koupim adekvatni kartu

Audigy 4 co se týče zvuku musí stačit každýmu , troufnu si říct bez vohledu na repro . A jestli tě zajímá, v čem budeš ztrátový, tak myslím že ve financích .

P.S. Finanční rozdíl, který ušetříš nepřechodem na xfi bych doporučoval prohýřit s děvčaty :-P
    Naposledy upravil Erda; 10.05.2007 v 19:11.
    Pašák erda.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. jaky receiver a repro za cca 20-25 tisic?
    Založil Rob v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 365
    Poslední příspěvek: 16.01.2006, 15:03
  2. Sluchátka Speedlink Medusa 5.1 zkušenosti:
    Založil jfk v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 24.05.2004, 12:03
  3. Jaky HW na postaveni teto WIFI site?
    Založil JiM v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.05.2004, 07:07
  4. Jaký poštovní server pro cca 8 uživatelů.....
    Založil DAFER v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.03.2003, 14:34
  5. Vystup na sluchatka na predni strane bedny...
    Založil Umbro v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 30.11.2002, 15:47

Pravidla přispívání