Citace Původně odeslal AmOK Zobrazit příspěvek
Poziadal by som si pisomne o podrobny vypis odchadzajucich sms a volani za podozrivy mesiac. Macka odoslanu sms nevymaze to je jasna vec, takze ak ta operator neokrada, tak by tie sms mohol posielat jedine niekto, kto je pri telefone ked ty nie si. Pisal si, ze je len tak pohodeny v kancli. Neviem nic o pomeroch na tvojom pracovisku, len teoretizujem.
BTW, zlodejske sposoby operatorov, vsak robia pravdepodobnejsou tvoju teoriu.
Idealny by bol ten vypis, ak je to mozne.
Podrobny vypis z GO systemu (myslim) operator neudela, nehlede na to, ze podrobny vypis dela zase TEN operator ze systemu, ktery muze byt nastaven tak, ze tyto "nadbytecne" SMS proste do systemu neuklada.
Asi takhle - nejsem paranoidni, nemyslim si, ze se O2 Czech rozhodl mne znicit a prilepsovat si na mne jako GO zakaznikovy, ktery mesicne plati +-900,- za datove GOucko. Nicmene objektivne nejsem schopne dojit k jinemu zaveru, nez ze mi skutecne z kreditu za kalendarni mesic ubyde +- treba 20 kc za SMS, ktere jsem proste neodeslal. A abych pravdu rekl, tak nekontroluju ani vysi kreditu proti prislym SMS se zpravami, ze mi odecitaji tolik a tolik korun za odeslane SMS, takze ani presne nevim, zdali castky ktere mi SMSkami chodi, souhlasi s odecetlymi castkami na kreditu. Ze kredit skutecne o par korun vzdy klesne, to mam skutecne overene.
Jinak pouziti meho telefonu jinou osobou (napr. z kanclu) naprosto vylucuju, jeden je skoro v duchodovem veku a muj symbian telefon by skutecne neumel ani zvednout na hovor, s druhym kolegou se znam cca. 16 let a poctivejsiho cloveka neznam, jinak do kanclu nikdo nechodi
Respektive umysl "cizi" osoby si poslat z meho telefonu obcasne SMS skutecne mohu bezpecne vyloucit
Takze s troskou paranoii - se mi proste muze zdat, ze v uctovacim systemu operatora muze byt nastaveno, aby se kazdemu/vybranym linkam obcasne proste nauctovala nejaka ta SMS navic, ktera proste neodesla. Jak rikam, na svem druhem telefonu s mesicnim tarifem bych nejakych par SMS navic skutecne nemel sanci najit, vzhledem k vysokemu vytizeni jak hovory, tak SMSkami. Na tom datovem GOcku je prave podobny problem rychle zjistitelny.
Takze co si pak ma clovek o O2 myslet