Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: O2 Sk Okrada Zakaznikov

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: O2 Sk Okrada Zakaznikov

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    kdyz mas pausalne data, tak proc si ten GO nezmenis na klasicky datovy tarif ? Pak budes platit opravdu jen za data a nic krome datoveho pausalu ti strhavat nebudou. Pokud nemas nejakou dotaci (jakoze asi ani pri GO nemas), tak muzes stejne jako u GO kdykoliv SIM zrusit...
    Pausal nemam zamerne, protoze mi proste vyhovuje si GO nekdy nabit na mesic datovani, nekdy bych to potrebovat nemusel a hlavne i u GO data i datoveho neomezeneho tarifu, ktery bych mesicne platil samozrejme funguji i ostatni sluzby, jako hlasové hovory, SMS atd. Takze bych si nepomohl a akorat bych mesicne platil dalsi penize k pausalu navic za "neexistujici" SMS ci jine sluzby, ktere jsem naprosto nepouzival.
    K tomu mam GO i proto, ze telefon mi stale nekde lezi na nabijecce (jelikoz vyuziti UMTS pri intenzivnim internetovani je tak maximalne 3-4 hodiny, pak je sezrana baterka) a tim padem telefon nechavam treba v kanclu na stole, doma na gauci, po kterym mi obcas leze kocour ci pes a pokud by se stalo, ze nahodou po spravnem seslapnuti packou psa telefon zacne vytacet (zapomenu treba zmknout klavesnici), tak si protelefonuju maximalne zbyly kredit na karte, kdybych mel tarif - muze takova hodinka hovoru k jinemu operatorovi vyjit taky na hodne stovek. To dlouze na vysvetlenou

Ale jak opakuju - stejny problem by mohl nastat i na tarifu, takze reseni typu prechodu na tarif resenim tohoto problemu neni

A ona kontrola poslanych SMS je prave krasne videt na mem pripade, jelikoz kdyz bych telefon normalne vyuzival k hovorum a SMSkam, tak verim tomu, ze bych si rozhodne par korun navic za SMS a hovory nevsiml, takhle mam prave docela jistotu, ze rozhodne nijak SMS nevyuzivam a stejne mi prijde za nejaky obdobi, ze mam xy korun za ne strzeno. A telefon mam rovnez nastavenej tak, ze vsechny prijate i odeslane SMS se mi automaticky archivuji, cimz padem vidim z archivu SMS, ze jsem rozhodne zadnou SMS treba 2 mesice neposlal a stejne mi jednou za ctrnact dni nejake asi "imaginarni" odectou, coz je divny ne?
    Naposledy upravil tiktak; 30.04.2007 v 11:10.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. O2 - cesky smejd se svetovym jmenem...
    Založil MikeD v sekci fóra Zkušenosti s prodejci
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 29.10.2006, 11:01
  2. 04/05 PC zostava + otazky
    Založil cLiVe v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 22.04.2005, 10:49
  3. Novy komp do 55 tisic SK!!!!!
    Založil jakub08081988 v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 84
    Poslední příspěvek: 03.11.2004, 08:36
  4. win XP bez CZ i SK jazyka :o( POMOOC