Pausal nemam zamerne, protoze mi proste vyhovuje si GO nekdy nabit na mesic datovani, nekdy bych to potrebovat nemusel a hlavne i u GO data i datoveho neomezeneho tarifu, ktery bych mesicne platil samozrejme funguji i ostatni sluzby, jako hlasové hovory, SMS atd. Takze bych si nepomohl a akorat bych mesicne platil dalsi penize k pausalu navic za "neexistujici" SMS ci jine sluzby, ktere jsem naprosto nepouzival.
K tomu mam GO i proto, ze telefon mi stale nekde lezi na nabijecce (jelikoz vyuziti UMTS pri intenzivnim internetovani je tak maximalne 3-4 hodiny, pak je sezrana baterka) a tim padem telefon nechavam treba v kanclu na stole, doma na gauci, po kterym mi obcas leze kocour ci pes a pokud by se stalo, ze nahodou po spravnem seslapnuti packou psa telefon zacne vytacet (zapomenu treba zmknout klavesnici), tak si protelefonuju maximalne zbyly kredit na karte, kdybych mel tarif - muze takova hodinka hovoru k jinemu operatorovi vyjit taky na hodne stovek. To dlouze na vysvetlenou
Ale jak opakuju - stejny problem by mohl nastat i na tarifu, takze reseni typu prechodu na tarif resenim tohoto problemu neni
A ona kontrola poslanych SMS je prave krasne videt na mem pripade, jelikoz kdyz bych telefon normalne vyuzival k hovorum a SMSkam, tak verim tomu, ze bych si rozhodne par korun navic za SMS a hovory nevsiml, takhle mam prave docela jistotu, ze rozhodne nijak SMS nevyuzivam a stejne mi prijde za nejaky obdobi, ze mam xy korun za ne strzeno. A telefon mam rovnez nastavenej tak, ze vsechny prijate i odeslane SMS se mi automaticky archivuji, cimz padem vidim z archivu SMS, ze jsem rozhodne zadnou SMS treba 2 mesice neposlal a stejne mi jednou za ctrnact dni nejake asi "imaginarni" odectou, coz je divny ne?![]()

Odpověď s citací