Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
Jesli k tomu chces pristupovat takhle, tak si skutecne kup (respektive kamarad) co chce a co se mu libi

Nejsem placenej agent ani Dellu ani Lenova, ale pro seriozni grafickou praci na notebooku bych ti take nic jineho nez Dell nebo IBM v profi radach nedoporucil.
Je to taky proto, ze pokud ma byt notebook skutecne notebookem (tedy prenosnym pracovnim nastrojem), musi splnovat urcita kriteria kvality zpracovani a bezpecnosti ulozenych dat, vykonu a v neposledni rade servisu.
Ono je pak velkej rozdil, kdyz si koupis relativne vykonove naslapany FSC nebo Acer, notebook se podela a ty pak i se svym x mesicu rozdelanym dilem musis cekat, az ti ho servis milostive posle zpet nebo preda taky za mesic. Nebo zavolas do Dellu, prijede technik, stahni ti potrebny data z tveho zkolabovaneho notebooku a za par hodin muzes pokracovat v praci na opravenem notebooku ci na novem notebooku s tvymi prenesenymi daty.
O tom to dost v seriozni praci je, aby tva starost o pracovni nastroje byla minimalni.
A to, ze s vyssimi radami Dellu nebo IBM neslapnes vedle je lety proverena zkusenost na celem svete, takze investice do kvality zpracovani, nadstandartniho servisu a spolehlivosti se rozhodne vyplati.
Pokud chces notas na psani dokumentu, internet a hrani games, kterej bude 90% sveho zivota stat na stole - pak je si mozny koupit relativne cokoliv, co splnuje technicke pozadavky.
Muj nazor...
Jistě, s tímhle nemám žádný problém souhlasit a taky s tím souhlasím. To, že osvědčené značky mají skvělý servis a komfort - že přijde technik a s úsměvem to opraví na místě nebo vymění za funkční kus, to jsem nezpochybnil. (Sice nevím, jak je to potom po záruce, ale věřím, že i potom to funguje jak má, jen s příplatkem.). Taky vím, že je určitě dobré vsadit na ve světě osvědčenou značku, ale bavili jsme se o tom, za jakou cenu.
Ale ty bludy, co mi tu tlačil do hlavy MadCap a Jan555 ohledně low-endu, kvalitnějších součástek, morálního zastarávání a podobně, s tím prostě nesouhlasím. Celou dobu, kromě počátečního tématu, se tu jednalo o tom, proč jsou výrobky renomovaných firem o tolik dražší. Dostali jsme se nakonec k tomu, že hlavně kvůli nadstandardnímu servisu. K tomu se ale dalo dojít i bez urážek. Každý má svůj názor a MadCap si za ním stojí stejně tvrdohlavě jako já.
2 MadCap: A ty chceš počut co? Taky meleš pořád dokola jak kolovrátek to svoje a nic jiného neexistuje. Nemusíš mi vysvětlovat, čo je idiocia, nemusíš pochybovat o mém vzdělání ani mě napadat. A je mi úplně jedno, pro co jsi tu známý. Jestli pro "offensive language" nebo cokoliv jiného. Jednou jsi moderátor a měl by ses podle toho chovat. Jak chceš udržovat pořádek na fóru, když nedokážeš uhlídat ani svoje vyjadřování?
Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
tak ma napada, ze sme zabudli na HP, tiez vedia robit pekne notasy tejto kategorie (graficke stanice)
To určitě ano. Bez diskuze.