Ne, nikdy jsem neměl dobrý počítač ani notebookOMG. Zdá se, že tady jsou dva výborní lobbeři IBM a DELLu. Mimochodem, kolik vám platí?
Tohle se nedělá zadarmo.
Recovery DVD a obnova z něj - podle tvých slov asi opravdu jen doména DELL a IBM.
A notebook není jen kopec komponentů? Ale i jejich montáž? No vidíš, a co mi ještě povíš? Něco, co jsem nevěděl? Opět mi tím chceš naznačit, že jedinou dobrou montáž notebooků provedou jen u IBM a DELL ne?
Amilo třídy Xi podle mě není low-end, zvláště ne v současnosti model 1554. Prosímtě postav vedle toho výkonem odpovídající, podle tebe kvalitní notebook ok? Moc mě bude zajímat cena a ona "kvalita". Není pravda, že nad třídou Amilo Xi jsou ještě produkty Amilo Pro nebo Lifebooky. Jsou to jen odlišné řady, určené pro odlišné zákazníky. Mimochodem ve třídě Amilo Pro notebook se stejným výkonem budeš hledat těžko. A pro výkon v CAD aplikacích se u FSC chodí mimo jiné k modelům Celsius třídy H. To ovšem neznamená, že by tyto ntb byly kvalitnější, než Amilo třídy Xi nebo Lifebooky. Jsou jen zaměřeny na jiný segment trhu.
A tvrdíš, že o zařazení notebooku do skupiny low-end, mainstream, hi-end nerozhoduje výkon? Tak podle čeho jsou zařazeny do těchto skupin? Určitě ntb s T5600, X1400, 1GB RAM a 100GB diskem nechceš zařadit do Hi-endu nebo jo? Podle mě je to jen mainstream. I kdyby to byl zpracováním nejkvalitnější notebook na světě a měl ten nejlepší servis, pořád je to jen mainstream. Byť velmi kvalitní mainstream s nejlepším servisem, ale pořád jen mainstream.
Ale podle tebe to nedovedu pochopit. Tak mě prosím pouč. Zatím jste tady neuvedli moc argumentů, kterými by jste mě přesvědčili o tom, že je lepší vyhodit o 20 litrů více za notebook. Nechci se tu už dohadovat a rozšiřovat tento offtopic, na který máme zjevně každý jiný názor. A dokud mě nezaměstná firma DELL nebo IBM a nebo dokud ty nezjistíš, že existují i jiné firmy, tak to tak i zůstane.![]()

Odpověď s citací