Výsledky 1 až 25 z 43

Téma: Profi grafické karty

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    271

Standardní Re: Profi grafické karty

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    Ty si nikdy nemal skutocne dobre urobeny pocitac/notebook ze?
    - pretoze nevies co je to recovery (obnova z shadow particie, dvd ... otazka minut)
    - on-site NBD oprava v pripade dellu znamena, ze to typek vyriesi aj keby ti mal dat novy pocitac mimochodom on site u Thinkpadu (jedneho) nie je standard
    - no a este ti pripomenem, ze notebook neni len kopec komponentov, ale aj ich motaz, "case" etc.

Mno a nakonec > FSC Amilo 1554 < ano skutocne to je low-end, pretoze and nim je este amilo pro a vsetky lifebooky pre kvalitu cad/cam sa chodi u FSC k Lifebook E (tusim ze E, mozno C). O "low endovosti" nerozhoduje len procesor ci grafika ... ale to zjavne to nechces pochopit :\
    Ne, nikdy jsem neměl dobrý počítač ani notebook OMG. Zdá se, že tady jsou dva výborní lobbeři IBM a DELLu. Mimochodem, kolik vám platí? Tohle se nedělá zadarmo.
    Recovery DVD a obnova z něj - podle tvých slov asi opravdu jen doména DELL a IBM.
    A notebook není jen kopec komponentů? Ale i jejich montáž? No vidíš, a co mi ještě povíš? Něco, co jsem nevěděl? Opět mi tím chceš naznačit, že jedinou dobrou montáž notebooků provedou jen u IBM a DELL ne?
    Amilo třídy Xi podle mě není low-end, zvláště ne v současnosti model 1554. Prosímtě postav vedle toho výkonem odpovídající, podle tebe kvalitní notebook ok? Moc mě bude zajímat cena a ona "kvalita". Není pravda, že nad třídou Amilo Xi jsou ještě produkty Amilo Pro nebo Lifebooky. Jsou to jen odlišné řady, určené pro odlišné zákazníky. Mimochodem ve třídě Amilo Pro notebook se stejným výkonem budeš hledat těžko. A pro výkon v CAD aplikacích se u FSC chodí mimo jiné k modelům Celsius třídy H. To ovšem neznamená, že by tyto ntb byly kvalitnější, než Amilo třídy Xi nebo Lifebooky. Jsou jen zaměřeny na jiný segment trhu.
    A tvrdíš, že o zařazení notebooku do skupiny low-end, mainstream, hi-end nerozhoduje výkon? Tak podle čeho jsou zařazeny do těchto skupin? Určitě ntb s T5600, X1400, 1GB RAM a 100GB diskem nechceš zařadit do Hi-endu nebo jo? Podle mě je to jen mainstream. I kdyby to byl zpracováním nejkvalitnější notebook na světě a měl ten nejlepší servis, pořád je to jen mainstream. Byť velmi kvalitní mainstream s nejlepším servisem, ale pořád jen mainstream.
    Ale podle tebe to nedovedu pochopit. Tak mě prosím pouč. Zatím jste tady neuvedli moc argumentů, kterými by jste mě přesvědčili o tom, že je lepší vyhodit o 20 litrů více za notebook. Nechci se tu už dohadovat a rozšiřovat tento offtopic, na který máme zjevně každý jiný názor. A dokud mě nezaměstná firma DELL nebo IBM a nebo dokud ty nezjistíš, že existují i jiné firmy, tak to tak i zůstane.
    Naposledy upravil Matio; 26.03.2007 v 16:43.
    AMD Barton Mobile 2600+@2,47GHz (215*11,5) 1,75V, EPoX 8RDA3+, 512 MB Kingston (Synchro Dual channel 2*256 2,5-3-3-11), ATI Radeon 9800 Pro Vmod, Biosmod @ 461/400, Sound Blaster Audigy, Leadtek WinFast TV2000, 80GB HDD, DVD Asus, CDRW HP, ModATX 300W+200W, AOC 7A+, CPU+GPU+NothBridge Watercooled, Powered by EHEIM.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Pasivni chladice na pameti graficke karty
    Založil Iguaner v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 23.08.2006, 12:31
  2. nVIDIE grafické karty - upozornění -
    Založil DlouhyJony v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 16.03.2005, 22:32
  3. Prubeh reklamace Graficke karty Geforce FX-5200u ve firme...
    Založil corwin1 v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 08.08.2004, 13:28
  4. Diagnostika graficke karty, existuje nejakej program??
    Založil Ogre v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 24.05.2004, 11:15

Pravidla přispívání