Ja osobne se Softcomem moc dobre zkusenosti nemam ,koupil sem tam par komponentu. Uz je to dele ,co jsem tam kupoval grafickou kartu (Ati Radeon 9000 PRO myslim os Sapphire) v patek k veceru. Prisel jsem domu ,rozbalil a dal do pocitace. Co se nestalo ,obraz byl uplne rozhozenej - same artefakty i v biosu. Tak jsem tam volal ,to same jako u Chihuriho - stavte se v pondeli vyresime to. V pondeli jsem tam dojel na reklamacni ,on mi do oci rika standartni lhuta 30 dnu ,tak si rikam co se da delat.
Volal jsem tam po tech 30 dnech a bylo mi receno ,ze maji jeste 14dnu - ze to je na reklamacnim dokladu. Tak sem se podival a opravdu tam byla lhuta na reklamaci od data prijmu na reklamaci cca mesic a 14dnu (uznavam ma chyba, od te doby ctu doklady hodne podrobne). Volal jsem tam asi po dalsich 14-16dnech a bylo mi receno ,ze to neni porad vyrizene ,tak jsem se zeptal jestli mi vratej penize a on mi do telefonu rekl neco jako "to snad nemyslite vazne ,to opravdu ne" - tak jsem mu rekl ,ze to budeme resit s COI. Ten den jsem tam jeste dojel ,dosel na reklamacni ,predlozil jsem mu papir a on odesel beze slova asi na 10minut pryc ,pak prisel s dobropisem. Hodil na me kyselej xicht a rekl ,ze na obchode si muzu vzit penize.
Musim rict ,ze po tehle zkusenosti bych tam nekoupil ani medium.