Schodou okolností v Softcomu nakupuju ve velkém a občas udělám chybu a objednám zboží, které nepotřebuju. Tuto situaci bez problému řeším vrácením zboží na prodejně a rádi mi ho vymeni za jiné nebo vrátí peníze. Pokud tak učiníš nechoď k prodavačům u pultu (idioti se zvláštní školou) a jdi dozadu k obchodníkům a snaž se dostat k sedícímu uplne v pravo. Ten je velmi rychlý a tváří se neustále velmi otráveně. Zboží moc neprohlíží. Je to otázka tvé důstojnosti zda toto uděláš protože oni ten monitor prodají dál jako nové zboží...na to mysli. Můžu ti říct že kdyby se toto stalo mě a poškrábal by to technik (věřim že se to stalo když to předváděl, pracujou tam děsní lemplové) tak bych tam udělal takové divadlo že by si oddychli po mém odchodu. Když sem můj moňas ve středu vybaloval, tak na něm byla jemná tečka a mě se fakt zastavila krev v žilách jestli je to trvalé....ale naštěstí to byl prach a monitor je naprosto v pořádku. (bez předvádění, bez vadných pixlů)
Nebo máš druhou možnost a řešit to přímo jako zavynění technika. Je to ale slovo proti slovu a záleží jak si tě váží jako zákazníka (nevim jak moc tam nakupuješ) a znovu ti doporučuji řešit to s obchodníky vzadu.
V případě že by ti nechtěli vyhovět kontaktuj majitele obchodu, zdá se to být dobrý člověk, kterému na firmě záleží.
Ing. Aleš Plašil
ředitel
aplasil@computershop.cz
Přeju ti hodně štěstí v tomto problému, vim jaké to je u tak hezké věci jako je tento monitor koukat na vadu na kráse.

Odpověď s citací