Tak sem dopadnul velice pekne... obchodnici byli fajn,ale pak me poslali primo to resit za tim "odbornikem", kterej to minule balil +s nim byl nejakej s prominutim kreten, no darmo mluvit... samozrejme tvrdili,ze je to moje chyba a ze monitor predemnou vyzkouseli a zabalili, to neni tak uplne pravda, protoze meli problem s polyst. vystelkami,takze to pak dobalovali, kdyz ja jsem cekal na prodejne.. tudiz sem u toho nebyl, coz sice nakonec priznali,ale nic to nezmenilo.

S panem Plasilem jsem to resil,ale ten si stoji za svymi zamestnanci,divil bych se kdyby cinil jinak.. Pry me jeste bude kontaktovat produk manager a mozna dostanu nejakou slevu, ci slevu na dalsi zbozi (ta mi nebude asi moc platna, jelikoz nepredpokladam,ze bych tam mel zrovna 2x v planu neco kupovat) tak uvidimej estli se vubec ozvou... pokud ne tak bych rad podal nejakou stiznost, todle nemuze zustat nepotrestany, to je mi vazne proti srsti.

abych to shrnul, tak mam za 15 000,- posrabanej monitor, jsem velmi spokojeny, softcom je fajn

jinak oprava by me prisla na cca 2800 bez dopravy v tehle plzenske firme http://elsin.cz/cz/cenik/opravy-lcd , vyborny

jinak jak ste meli zabaleny ty kabeli nepamatuje si nekdo ? me tvrdili,ze ty koncovky kabelu olepeny lepenkou jsou od vyrobce