1. Mno u dalsich revizii K8čky tento problem neni, ale jemu to moze uskodit, tak nech to neprejana. Unho to osobne vidim na 2,9v max, viac uz len keby sa to fakt oplatilo.
2.Toto je dost specificka zalezitost. Moja skusenost npr. na NF2utlra nf4x4 ted UliM1698 mi vsak priniesla ze pri vysokych FSB prinesie zvysena voltaz na cipoch stabilitu aj tam kde to predtym na defaulte mrzlo. Chapem vsak, ze si skorej myslel nedavat "max" voltaz, jj to vzdy fakt netreba, ale prikurit sa rozhodne oplati!
3. Mno on Dual na s754 mat nebude, takze pohoda![]()
Inac vseobecne som videl uz mnoho pripadov, ci na s754 ci s939 kde viac roznych pametovych stickov rusilo vysoky OC. hyde21 tu s fora napriklad mal na tejto doske Sempron ktory pri 1 sticku siel na 2,7ghz ale pri 2ch ci viacerich len 2,4ghz. Ja mam 2x256MB ram preto, ze pri 3x256MB to nechcelo preliezt 2.4ghz![]()
Pokial ide o dual-kit tieto problemi vedsinou niesu, ale v inych pripadoch to moze byt ohubu. Pre zistenie MAX MHZ CPU vsak skusam eliminovat vsetky moznosti rusenia a potom sa rozhodnem ci to zato stoji..
btw..u mna 1T ziaden problem, mozno v Dualy problemi budu. 2btw... rozbehat dual zo 4mi roznymi stickami sa mi este nepodarilo(asi maly vyber..)
3btw.. precu tu vlastne chalan tlaci to Htt na 1000mhz nema s754 len 800mhz?