Výsledky hlasování: ?

Hlasující
92. Nemůžete hlasovat
  • Mam core 2 duo a jsem spokojeny, i pres vynalozene penize

31 33,70%
  • Mam core 2 duo a jsem spokojeny, ale za ty penize to nestalo

0 0%
  • Nemam core 2 duo, ale koupim si ho

30 32,61%
  • Nemam core 2 duo a nechci ho

31 33,70%
Výsledky 1 až 25 z 959

Téma: Vyznam dual core

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vyznam dual core

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    jasne. dve jadra, kazdy na stridacku jeden blok. popripade kazdej jinej stream ... popripade, pokud s tema datama jeste neco delam, tak s nima realne muzu neco delat, aniz bych z 20MB/s mel najednou 5MB/s.
    pro me je to celkem podstatna vyhoda ...
    OK, to se dá pak chápat. Existuje už na to optimalizovaný software? Neměl by to asi být problém.

BTW, jak se bude tohle řešit u takových těch softů, které šifrují disk ještě před OS ? V práci to máme tak, že ihned po spuštění počítače naběhne šifrovací software, vyžádá si heslo a až pak začne bootovat.

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    OK, to se dá pak chápat. Existuje už na to optimalizovaný software? Neměl by to asi být problém.

BTW, jak se bude tohle řešit u takových těch softů, které šifrují disk ještě před OS ? V práci to máme tak, že ihned po spuštění počítače naběhne šifrovací software, vyžádá si heslo a až pak začne bootovat.
    netusim, na widlich tohle nemam zapotrebi ... tem bych dulezity data nesveril ...

co 'tohle' se tak ma resit?
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

co 'tohle' se tak ma resit?
    Nevím, jak takový program může fungovat (zřejmě je navázán na boot sektor) a docela by mě zajímalo, zda může využít obou jader. Musí operovat nezávisle na OS, tudíž funkce OS určitě nepoužívá.

Nevím, jak takový program může fungovat (zřejmě je navázán na boot sektor) a docela by mě zajímalo, zda může využít obou jader. Musí operovat nezávisle na OS, tudíž funkce OS určitě nepoužívá.
    a ciste teoreticky, nevzals do uvahy, ze by to fungovalo stejne jako bios? funguje do doby, nez OS natahne prislusnej ovladac...

ostatne nejak si nedovedu predstavit, ze bys mel neco na nizsi urovni nez OS ... teda bez pouziti virtualizace ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Program se natahuje až po BIOSu (napřed se objeví klasický POST screen logo) a jeho rozhraní je typicky wokňousí (okénko s text boxem a lá Win2K). A než zadám login, nezačne to ani bootovat. Přitom to hodně dlouho hrabe na disk. Že by byl integrovaný do BIOSu, tak to si nemyslím - před loginem se snaží tahat aktualizaci přístupových práv ze sítě. To už by i s tou grafikou bylo vcelku komplexní. Zřejmě to bude pracovat na nižší úrovni než OS.

Program se natahuje až po BIOSu (napřed se objeví klasický POST screen logo) a jeho rozhraní je typicky wokňousí (okénko s text boxem a lá Win2K). A než zadám login, nezačne to ani bootovat. Přitom to hodně dlouho hrabe na disk. Že by byl integrovaný do BIOSu, tak to si nemyslím - před loginem se snaží tahat aktualizaci přístupových práv ze sítě. To už by i s tou grafikou bylo vcelku komplexní. Zřejmě to bude pracovat na nižší úrovni než OS.
    nepochopils, co jsem se snazil rict. nebo se to spis opet snazis stocit nekam jinam.

nepochopils, co jsem se snazil rict. nebo se to spis opet snazis stocit nekam jinam.
    Tak mi to tedy osvětli ještě jednou.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. dual core notas s grafickou buducnostou
    Založil Lord Skullhead v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 10.04.2006, 17:48
  2. jak je to s tim dual channelem?
    Založil vaga v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 06.08.2005, 18:43
  3. P4 2.8GHz vykonnejsi nez dual opteron 240 na linuxu?
    Založil Petrik v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 20.09.2004, 07:56
  4. Ma vubec Dual chanel u AMD vyznam?
    Založil Uncle Fucker v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 18.02.2003, 23:02
  5. Jake pameti pro dual channel?
    Založil Evils v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.02.2003, 01:22

Pravidla přispívání