Výsledky 1 až 25 z 39

Téma: Hercules Gamesurround Fortissimo IV 7.1 za 2.104,- s DPH

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Hercules Gamesurround Fortissimo IV 7.1 za 2.104,- s DPH

asi se mi to nakonec zdarilo, ale musis potom jet jen digitalni vystup...ale to urcite vis. Je tam jedinej problem a to ten, ze pro zpetnej flash na hercules musis mit rom v zaloze a v originalnim packetu(pro flash na prodigy) mam pocit, ze neni. Nez bych ji nenavratne flashnul popremejslel bych.
    Naposledy upravil uberguru; 24.12.2006 v 16:46.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Citace Původně odeslal uberguru Zobrazit příspěvek
    asi se mi to nakonec zdarilo, ale musis potom jet jen digitalni vystup...ale to urcite vis. Je tam jedinej problem a to ten, ze pro zpetnej flash na hercules musis mit rom v zaloze a v originalnim packetu(pro flash na prodigy) mam pocit, ze neni. Nez bych ji nenavratne flashnul popremejslel bych.
    to s tim dig. vystupem je jasny. Prvotni zaloha puvodni epromky je taky jasna.
    Vidim ze se tu uz nikdo s nejakem presnejsim navodem neozval tak prubnu ten od barose.

update:

Takze proved sem flash podle navodu od barose a jevi se to funkcne. Drivery sly nainstalovat a kdyz si vyjedu vypis z epromu tak se to jevi jako prodigy. A co me velmi prekvapilo je funkcni vystup 3,5 na sluchadla i po flashi.
    Jediny na co si budu muset zvyknout je mrnavej panylek od prodigy, kterej se na "prvnim setkani" jevil ponekud zmatene.
    Naposledy upravil traktor2; 25.12.2006 v 15:45.

Takze pribeh s HGF7.1 ma necekane pokracovani:
    Po uspesnem flasnuti na prodigy 7.1 se zacali objevovat problemy se zvukem. Jako, ze hry moc nehraju tak jsem jednu zkusil a lagovani, zpomaleni bylo jedinym viditelnym vysledkem. I pres nastaveni ve win vlastnostech zvuku primarniho zarizeni na prodigy 7.1 se ovladac neustale prepinal na Qve prodigy7.1 a pod. kokotiny. Sample rate pro optiku nefungovalo dle ocekavani. Respektive na jakykoliv jiny rate nez na 44.1 to bud "kasparkovatelo" nebo nehralo vubec. Taky "sila" zvuku ci max. hlasitost se zmensila o cca 20-30 procent. Apod. Mno dobre me tak, mel jsem si nejdriv precist forum audiotracku. Tam si majitele vlastnici originalni audiotrack prodigy7.1 kartu nemalo stezovali na drivery. Situace byla dokonce natolik pro vlastniky tragicka, ze jeden z majitelu karty vytvoril a naprogramoval vlastni ovladace http://www.esiforum.com/show.asp?db=...ode=0&msg=2359, ktere jsou momentalne spoustou lidi oznacovany jako neskonale pouzitelnejsi nez od vyrobce samotne karty. Tedy to co jsem se docelt na tomhle foru. tj. jak sou ovladace na prodigy 7.1 best... evidentne daleko tomu.
    Pokorne jsem se tedy vratil k puvodnimu flashi s fortisimem a nainstaloval drivery primo od via http://www.download.com/VIA-Envy24-F...-10281491.html, protoze hercules ma podporu svych useru na haku. A vysledek? Po nainstalovani originalniho via WDM driveru pro envy24 a otestovani se vse jevi v poradku. Interface ovladaciho panylku vypada sice jako by ho nekdo kreslil ve windows omalovankach, ale svete divse vse funguje tak jak ma. Prepinani sample rate az do 96 bez problemu. Rozhodne sou tyto drivery na vyssi urovni nez originalni od herculesu. Digitalni opticky vystup funguje na jednicku. Pokud by se tedy jeste nahodou nasel nekdo, kdo by si chtel prznit svou zvukarnu ovladacema od prodigy tak necht se jim obloukem vyhne.

tak nakonec si to popsal moc hezky, nejak podobne sem se trapil, jedine s aureonem ty ovladace slapaly a kupodivu bezchybne i kdyz jak pises s originalama(prodigy) byly problemy. Takze schvalne jeste u kamarada ozkousim(tam totiz skoncil muj hercules) jak to chodi s VIA...
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání