je nekde jeste funkcni odkaz na flash fortisima 7.1 na prodigy? Ten v tomto threadu je nefunkcni a vyhledavani mlci. Jinak jsem si vsiml, ze tech linku je v kategorii zvuk nefukcnich povicero.
je nekde jeste funkcni odkaz na flash fortisima 7.1 na prodigy? Ten v tomto threadu je nefunkcni a vyhledavani mlci. Jinak jsem si vsiml, ze tech linku je v kategorii zvuk nefukcnich povicero.
mel jsem navod na flash Aureonu na Prodigy, to jsem udelal a fungovalo to, ale nevim jestli to je stejny i pro Fortisimo, mozna to mam jeste na disku, podivam se
jinak kartu jsem prodal uzivateli lullu a tomu jsem to vypaloval na CD, takze se zkus kdyztak zeptat jeho, jestli to to nekam hodi
Edit: tak sem to doma nasel
http://sweb.cz/brs/Flash.rar
Naposledy upravil baros; 18.12.2006 v 20:46.
mam nejasnou potuchu ze hercules mi nesel flashnout, stejne budes muset eventuelne zazalohovat a potom flashnout na prodigy...aby to melo vyznam.
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
asi se mi to nakonec zdarilo, ale musis potom jet jen digitalni vystup...ale to urcite vis. Je tam jedinej problem a to ten, ze pro zpetnej flash na hercules musis mit rom v zaloze a v originalnim packetu(pro flash na prodigy) mam pocit, ze neni. Nez bych ji nenavratne flashnul popremejslel bych.
Naposledy upravil uberguru; 24.12.2006 v 17:46.
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
to s tim dig. vystupem je jasny. Prvotni zaloha puvodni epromky je taky jasna.
Vidim ze se tu uz nikdo s nejakem presnejsim navodem neozval tak prubnu ten od barose.
update:
Takze proved sem flash podle navodu od barose a jevi se to funkcne. Drivery sly nainstalovat a kdyz si vyjedu vypis z epromu tak se to jevi jako prodigy. A co me velmi prekvapilo je funkcni vystup 3,5 na sluchadla i po flashi.
Jediny na co si budu muset zvyknout je mrnavej panylek od prodigy, kterej se na "prvnim setkani" jevil ponekud zmatene.
Naposledy upravil traktor2; 25.12.2006 v 16:45.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)