Mám Core Duo a Core2Duo mi za ty peníze navíc nestálo (výkon 10-15% navíc a větší spotřeba).
Mam core 2 duo a jsem spokojeny, i pres vynalozene penize
Mam core 2 duo a jsem spokojeny, ale za ty penize to nestalo
Nemam core 2 duo, ale koupim si ho
Nemam core 2 duo a nechci ho
Mám Core Duo a Core2Duo mi za ty peníze navíc nestálo (výkon 10-15% navíc a větší spotřeba).
Diagon Swarm - redaktor NOTEBOOK.cz
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
Blog o mobilní technice -> [WWW]
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
Zkouším nový směr...takhle už ta diskuze stejně byla nějak moc o hovně.
Diagon Swarm - redaktor NOTEBOOK.cz
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
Blog o mobilní technice -> [WWW]
Mam Turion X2 a jsem spokojeny, i pres vynalozene penize............C2D v době když sem to kupoval eště nebylo dostupný a oproti CD se X2 vyplatilo víc.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
neviem ci tu padla taka otazka, ale ma niekto uz INTEL Core 2 Extreme QX6700 ?
HP PAVILION Slimline s5210.cs/ P DC E6300/ 4GB DDR3/ G210 512MB/ 320GB 7.2k
Turion sa vyplati este stale viac ako intel, mobilne C2D ma ako uz bolo spomenute si 15% vykonu viac ako CD a TurionX2 je vykonovo povodnemu CoreDuo uplne adekvatny, navyse dostanes 64bit rozirenie, ktore CD este nemalo. C2D v kombinacii s vyvazenou grafikou GF7600go/Ati X1700 dostanes az v notebookoch o 40+% drahsich ako to co mame ty a ja (preto mozno nie som uplne objektivny).
Asus A6T // Mark03 ~ 9000
Thorton 2000+ @ Barton 3200+ (11*200) 1.65V // Epox 8RDA+ Rev.2 V-Data DDR400 1GB // MSI RX9800Pro // Mark03 ~ 6570
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)