Ne, ty jsi tvrdil, ze SC ti bude na tyhle hry bohode stacit a ze DC je zbytecny...precti se svuj minuly post. Doporucuju ti, aby sis pustil nejaky tailery Crysis nebo toho Allana a myslim, ze sam uznas, ze SC to asi fakt neda...
Ze na to bude potreba hodne dobra grafika je myslim dost jasny.

Jo? Takze FarCry bezel v dobe uvedeni na trh pri 1280x1024 na 60-80FPS, coz ja povazuji za plynulost (idkyz ideal je nad 100)? Doom3 podle tebe taky bezel plynule? Jeste mam v zive pameti benchmarky, ktere se jeste urcite nekde vali na netu, jak na mid detaily to bezelo na nejlepsi masine pri 30, mozna 40FPS. Na nejlepsi detaily to bylo nekde na 10-20FPS...a co takovy HL2? Ten se na prumernem CPU v te dobe pres 50FPS nedostal...mozna ze ty cisla uplne nesouhlasi, nemam cas to ted hledat, ale nejak podobne to bylo. Ja myslim ze uz toho muzeme nechat, zatim to jsou stejne vsechno jen spekulace. Pockame si na ty hry a pak si rekneme, jestli je DC na nic nebo neni...

Citace Původně odeslal swarm Zobrazit příspěvek
Aha, tak teď jsi mi to vysvětlil. Takže když si neplánuju koupit hi-end grafiku a nebo lépe rovnou SLI, tak vlastně pro mě nemá ani cenu si DC procák kupovat na hry. To je ale v podstatě to, co jsem říkal předtim.

Vždy bylo? To přece neni vůbec pravda. Až na některé extra výjimky ty hry vždycky na většině aktuálního HW běžely. Vem si, že když ta hra neni hodně sponzorovaná nějakou velkou firmou, co dělá HW, tak si na sebe musí vydělat hlavně prodejem a jak myslíš, že asi dopadne hra, která běží jenom na 5% sestav? Far Cry měl jeden z nejhorších enginů, co byl k vidění v té době (ohledně optimalizací). V podstatě jak to řekli právě lidi z Epicu. Jedinná hezká tam byla akorát ta voda. Podívej se spíš na reprezentativnější příklady her. Doom3 nebo HL2. Ty proti očekávání měly naopak celkem nízké nároky na HW.