Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
Vubec bych se proto nedivil, kdyby min. pozadavky pro plynuly chod u tech novych her bylo C2D na 2.6-3GHz a k tomu nejaka dobra grafika, nejlepe SLI. Na slabsi grafiku muzem u techto her zapomenout, tak to vzdy bylo a bude, o tom se nema cenu bavit,...
Aha, tak teď jsi mi to vysvětlil. Takže když si neplánuju koupit hi-end grafiku a nebo lépe rovnou SLI, tak vlastně pro mě nemá ani cenu si DC procák kupovat na hry. To je ale v podstatě to, co jsem říkal předtim.

Vždy bylo? To přece neni vůbec pravda. Až na některé extra výjimky ty hry vždycky na většině aktuálního HW běžely. Vem si, že když ta hra neni hodně sponzorovaná nějakou velkou firmou, co dělá HW, tak si na sebe musí vydělat hlavně prodejem a jak myslíš, že asi dopadne hra, která běží jenom na 5% sestav? Far Cry měl jeden z nejhorších enginů, co byl k vidění v té době (ohledně optimalizací). V podstatě jak to řekli právě lidi z Epicu. Jedinná hezká tam byla akorát ta voda. Podívej se spíš na reprezentativnější příklady her. Doom3 nebo HL2. Ty proti očekávání měly naopak celkem nízké nároky na HW.