Citace Původně odeslal THX Zobrazit příspěvek
no mozno este...
1. az tak zle to zas nie je, co sa zahori a funguje vydrzi dost dlho - ak sa to aj pokazi, nahradis to lacno, lebo dovtedy to uz budu zastarale veci
- otazka - bol by si ochotny dat o (povedzme) 30% viac penazi za to iste, ak by to nemalo vydrzat dva roky, ale 20, ak to budes po roku tak ci tak upgradeovat?
2. v 3.ke nechcu optimalizovat vyvojari, lebo je to drahe, ale v dvojke nechce vyrobca procesora vyvijat lepsi procak, lebo to je tiez drahe...
(toz debilovia kupuju procaky aj programy)

- proste uz sa vykon nebude tak rychlo zvysovat, velmi to bez optimalizacii nejde - a bude to tak ako je to na konzolach (postupna optimalizacia a nasledne zvysovanie (vyuzitelnosti) vykonu programov)
S penezma jsem myslel, ze: cas jsou penize, ne ze je to drahe (i kdyz to taky) Hmm, nemyslim si, ze vykon se bude zlepsovat "pomalu" zatim to jde astronomicky nahoru, ale nelibi se mi ta cena, kterou za to jako uzivatel platim ... Ma odpoved drive: NE (na tvou otazku), ale ted kdyz pouzivam PC prakticky vyhradne k praci tak: Ano

Proste chci at to maka 100pro spolehlive a nechci a uz ani NEMAM cas resit nejaky pochroumany HW ... Takze mozna koupim nejake serverove reseni, nebo kvalitni notebook a na hry mozna konzoli .... Ale k cemu je mi nadupane PC (z meho pohledu nekvalitni, komercni reseni),kdyz zpracovani videa je "stale" pomale a grafiku co jsem si poridil jen kvuli HL2, a mozna jeste jedny kvalitni hry za rok, muzu vyhodit, kdyz pristi rok budu chtit hrat Crysys ...

Uz me proste tenhle maraton unavil a je mi lito tech "normalnich" zakazniku co ted po me chteji herni PC na vanoce, ale finance jim staci tak na AMD a 7600GS/GT maximalne a mysli si, ze si po vanocich kvalitne zahraji ... Skonci ihned na 5 FPS az vyjdou DX10 karty - bohuzel ...